fbpx

Агро Инфо

Бидете секогаш информирани со новостите од агро светот, земјоделски активности …

Како да препознаете дали запрената краста од круши и јаболка е запрена?
Агро инфо

Како да препознаете дали запрената краста од круши и јаболка е запрена?

Read More
Србија стана членка на Меѓувладината платформа за биодиверзитетот и услугите на екосистемите
Агро инфо

Србија стана членка на Меѓувладината платформа за биодиверзитетот и услугите на екосистемите

Read More
АДРЕСИ НА ПОДРАЧНИТЕ ЕДНИЦИ НА МЗШВ
Агро инфо

АДРЕСИ НА ПОДРАЧНИТЕ ЕДНИЦИ НА МЗШВ

Read More
8 важни правила за добра и богата жетва со јагоди
Агро инфо

8 важни правила за добра и богата жетва со јагоди

Read More
Малина Кога и како да направите пролетна градинарска градина
Uncategorised Агро инфо

Малина Кога и како да направите пролетна градинарска градина

Read More
9 народни рецепти за борба против мравки на растенија и растенија
Uncategorised Агро инфо

9 народни рецепти за борба против мравки на растенија и растенија

Read More
Како до подобар плод
Uncategorised Агро инфо

Како до подобар плод

Read More
5 тајни за богата француска берба од грозје (рибизла)
Uncategorised Агро инфо

5 тајни за богата француска берба од грозје (рибизла)

Read More
Од светот: Кина објави ефикасна и безбедна вакцина за африканска свинска треска
Uncategorised Агро инфо

Од светот: Кина објави ефикасна и безбедна вакцина за африканска свинска треска

Read More
Од светот: 30 милиони лалиња ќе цветаат без туристи во Истанбул, а Холандија претрпе загуби
Uncategorised Агро инфо

Од светот: 30 милиони лалиња ќе цветаат без туристи во Истанбул, а Холандија претрпе загуби

Read More
Романија им овозможи на своите земјоделски работници да заминат за Германија
Uncategorised Агро инфо

Романија им овозможи на своите земјоделски работници да заминат за Германија

Read More
6 народни рецепти за природно ѓубрење на доматите
Uncategorised Агро инфо

6 народни рецепти за природно ѓубрење на доматите

Read More
Грав – точна гаранција за сеење за високи приноси
Uncategorised Агро инфо

Грав – точна гаранција за сеење за високи приноси

Read More
Каков компир да засадите
Агро инфо

Каков компир да засадите

Read More
Нивната жетва зависи од мигрантите – во Италија се потребни најмалку 200.000 работници
Агро инфо

Нивната жетва зависи од мигрантите – во Италија се потребни најмалку 200.000 работници

Read More
Куркума во прав има значителна придобивка во еколошката заштита на растенијата
Агро инфо

Куркума во прав има значителна придобивка во еколошката заштита на растенијата

Read More
Како (не) да ги насликаме велигденските јајца на природен начин?
Агро инфо

Како (не) да ги насликаме велигденските јајца на природен начин?

Read More
Најдобрите опрашувачи на боровинки се бумбари – потврдуваат од професијата и производителите
Агро инфо

Најдобрите опрашувачи на боровинки се бумбари – потврдуваат од професијата и производителите

Read More
Кајсиите на удар, временските услови поволни за есенските посеви
Агро инфо

Кајсиите на удар, временските услови поволни за есенските посеви

Read More
Што да правиме со овошјето после снежни врнежи и ладни денови?
Агро инфо

Што да правиме со овошјето после снежни врнежи и ладни денови?

Ниските температури и снегот сигурно ќе им наштетат на сите овошни видови. Најпогодени ќе бидат праските и кајсиите, кои, во повеќето...
Read More
1 2 3 7
Facebook