fbpx

Агро Мерки

Бидете секогаш информирани со новостите од агро светот, земјоделски активности …

17/01/2020

ПРОГРАМА ЗА ФИНАНСИСКА ПОДДРШКА НА РУРАЛНИОТ РАЗВОЈ ЗА 2020 ГОДИНА

14/01/2020

ИЗВЕСТУВАЊЕ Во врска со исплата на дополнителната помош за продадено-неплатено винско грозје во период од 15 август 2014 година до 15 ноември 2016

11/01/2020

Јавен Повик Бр.03-19

26/11/2019

Нова мерка за подршка на руралната жена

11/11/2019

СООПШТЕНИЕ

18/10/2019

Се зголемува искористеноста на европските пари во земјоделството

18/10/2019

ЈАВЕН ПОВИК бр.01/2019 за доставување на барања за користење на средства од ИПАРД Програмата 2014-2020

18/10/2019

Пред граѓаните на Охрид презентирани можностите што ги нуди ИПАРД мерката наменета за диверзификација на фарми и развој на бизниси Пред граѓаните на Охрид презентирани можностите што ги нуди ИПАРД мерката наменета за диверзификација на фарми и развој на бизниси

Facebook