Тел: +38975383796 Е-пошта info@zemjodelie.mk

13.8 C
Skopje
Friday, April 19, 2024

More
  домаМеханизацијаСЕАЛКА GUNGOR AGRI – Квалитетна, Прецизна, Ефикасна

  СЕАЛКА GUNGOR AGRI – Квалитетна, Прецизна, Ефикасна

  petel baner

  СЕАЛКА GUNGOR AGRI – Квалитетна, Прецизна, Ефикасна. Единствено во НАЈК ПРОМ ДООЕЛ!

  GUNGOR AGRI е добро познат турски бренд за земјоделска механизација со своите квалитетни и иновативни линии на производи. Производството опфаќа најразлични типови на универзални и пневматски машини за сеење на пченка, жито, сончоглед, соја, кикирики, тиква и др.

  СЕАЛКА GUNGOR AGRI – Квалитетна, Прецизна, Ефикасна

  СЕАЛКА Gungor Agri ANKA 4+ – Квалитетна, Прецизна, Ефикасна

  Gungor Agri ANKA 4+ е високо квалитетна и прецизна 4 редна пневматска сеалка за пченка со кардански пренос на работните тела, систем за испуштање на семето под вакум и депозитори за ѓубре, што ја прави максимално ефикасна.

  Сеалката ANKA 4+ е приклучна машина за сеење пченка која располага со практичен систем за прецизно и рамномерно испуштање на семето под вакум во посакуваните редови и длабочина.

  Сеалката ANKA 4+ како склоп од 4 работни тела, два депозитори за ѓубре, две погонски тркала со широки гуми, цврста конструкција на главна шасија и шасија на работни единици, цврсти браздачи и грлачи што ја прави максимално ефикасна и издржлива за користење многу години и под најтешки работни услови.

  Сеалките Gungor Agri се со 2 години фабричка гаранција и целосна подршка во и вон гарантен рок во Нашиот високо опремен овластен сервис за сите застапувани брендови.

  СЕАЛКА GUNGOR AGRI – Квалитетна, Прецизна, Ефикасна

  Спецификација за СЕАЛКА Gungor Agri ANKA 4+:

  • 4 работни тела (4 редна)
  • 2 депозитори за ѓубре (2x175L)
  • 4 единици за семе (4x38L)
  • Прецизно садење
  • Поместливо растојание на редови
  • Караданси пренос на работни тела
  • Димензија на сеалка, 3000x1530x2050mm (ДxШxВ)
  • Тежина на сеалка, 950kg
  • Гратис кардан

  За подетални информации, тимот на НАЈК ПРОМ ДООЕЛ Ви стои на располагање!
  075468450
  072261251 e-mail: najkprom@live.com

  НАЈК ПРОМ ДООЕЛ е компанија која успешно работи безмалку 20 години на Нашиот пазар и професионално се занимава со трговија на големо и мало со продажба на трактори, земјоделска механизација, градежна механизација, мотоцикли, четирицикли и друго. 

  Генерални и директни увозници сме на повеќе поснати и реномирани брендови како LOVOL, POLARIS, ODES, LINHAI, OKAY Economic, PALAZOGLU, AGROKUN и други.

  Agrobot

  Поседуваме високо опремени и квалификувани сервиси во Струмица и Битола со кои вршиме овластено сервисирање на сите брендови во и вон гарантен рок, редовни сервиси, целосна подршка на терен со голем возен парк и квалификуван кадар да одговори на сите потреби во најкраток можен рок. 

  Главна цел на тимот во НАЈК ПРОМ е давање на квалитетни производи и услуги кои одговараат на сите нормативни барања со што секогаш се грижиме за долготрајна и квалитетна соработка со Нашите ценети клиенти.

  Prostor za reklama na zemjodelie.mk

  Разгледајте дополнително понудата на Најк Пром Дооел на нивнатата веб странаФејсбукИнстаграм.

  Придружете се во нашата заедница на Земјоделие.мк на ВиберТелеграмФејсбук бидете дел од најголемето земјоделско семејство во кое сте секогаш добредојдени

  Доколку нешто продавате или купувате посетете го огласникот WWW.PETEL.MK

  tigar.mk baner
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img