Тел: +38975383796 Е-пошта info@zemjodelie.mk

3.8 C
Skopje
Saturday, December 2, 2023

More
  spot_img

  Започнува аплицирањето

  Започнува аплицирањето - Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој ги известува производителите на поледелски култури (пченица, јачмен, сончоглед, маслодајна репка и...
  spot_img

  Раштан – најздравиот зеленчук на светот

  Една од најбараните намирници во ова време е раштанот, односно ливкаст кељ, тревен медитерански зеленчук кој е малку подзаборавен. Раштан е прогласен е за...

  Смоква – садење, одгледување и лековитост

  Смоква - Ви ги откриваме упатствата за одгледување во домашни услови во неколку едноставни чекори, како и колку се лековити. Смоква е едно од најстарите...
  57,051фановикако
  1,503следбенициследете
  45претплатницисе претплатите

  Који финансиски извори ги користите за финансирање во вашиот земјоделски бизнис?
  32 добиени гласови · 32 гласања
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img

  Вкупен број на добиток живина и пчелни семејства, во Република Македонија по години.

  Вкупен број на добиток живина и пчелни семејства, во Република Македонија, по години. Повелете ова е табела во која што ќе видите како се движел...
  57,051фановикако
  1,503следбенициследете
  45претплатницисе претплатите
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img

  Вкупен број на добиток живина и пчелни семејства, во Република Македонија по години.

  Вкупен број на добиток живина и пчелни семејства, во Република Македонија, по години. Повелете ова е табела во која што ќе видите како се движел...

  Агробот

  Агробот е првиот македонски систем за автоматизација на земјоделството.Создаден од група ИТ експерти од Македонија кои имаат повеќе од 20 години работно искуство кои...

  Пневматска сеалка со микрогранулатор- Гунгор

  Пневматска сеалка со микроглануратор - Гунгор достапна во продажните салони на Хемометал Битола по акциска цена од 5500 евра. Пневматска сеалка - Гунгор важни спецификации: Идеална...

  Кримлери – Агромеркур

  Најдобрите Кримлери на пазарот - АГРОМЕРКУР - 1.8 м по АКЦИСКА ЦЕНА од 1.150 ЕУР во продажните салони на Хемометал ДОО - Битола. Кримлери...

  Приколици – Тиназ

  АКЦИСКА ЦЕНА од 3.800 евра на Приколици - Тиназ во во сите подружници на Хемометал низ цела Македонија. Приколици - Тиназ 4 тона Докажан квалитет Капацитет 4...

  Млинови и елеватори “PROKIC”

  Хемометал Битола ви ги претставува новите млинови и елеватори "PROKIC"! Изработени од врвен поцинкован материјал со голема издржливост. Ја нудиме следната палета на производи: Млинови 300 кг...

  Храната во Словенија поефтинува и до 50 проценти

  По зголемувањето на цените на храната во Словенија во првата половина од годината, трговците сега ги намалуваат цените на храната, а некои производи поевтинија...

  последни постови

  Kатастарски парцели во Македонија

  Kатастарски парцели - Дали можам да пребарувам преку Интернет, односно да извршам увид во катастарски парцели во целата држава?  Преку веб-страница на ГИС-порталот можете да...

  важни линкови