Тел: +38975383796 Е-пошта info@zemjodelie.mk

2.8 C
Skopje
Friday, April 19, 2024

More
  домаАгро ВестиМеѓународниот Ден На Руралната Жена

  Меѓународниот Ден На Руралната Жена

  petel baner

  Меѓународниот Ден На Руралната Жена за нас ова е голем празник и ќе си го празнуваме 3 дена 🙂

  До сите жени што живеат на Село и во рурални средини ви посакуваме многу здравје, среќа, успех и љубов.

  Домаќините повеќе да ве слушаат бидејќи без вас нема да постои ни селото ни пак ќе има Земјоделие како гранка.

  Ви благодариме за вашиот труд и за вашата пожртвуваност околу домот и околу посветеноста кон семејството.

  Вие сте чуварите на се она што е добро и корисно.

  15 октомври е ден на Руралната жена ние од www.zemjodelie.mk ќе си го славиме 3 дена.

  Домаќини купете нешто на своите жени и да НЕ МОРА ДА Е НЕШТО ЕВТИНО 🙂 Бидејќи жените од руралните средини го заслужуваат тоа.

  Agrobot

  Дами од руралните средини да сте ни живи и здрави и мажите да ве слушаат повеќе.

  Меѓународниот Ден На Руралната Жена – ПА ДОБРО БЕ ЛУЃЕ ОВОЈ ДЕН ЗАСЛУЖУВА СЕРИОЗНА ПРОСЛАВА – се надеваме дека овие од маживе од МЗШВ ќе им текне да направат нешто конкретно и да почне се одбележува овој ден како што треба.

  Prostor za reklama na zemjodelie.mk

  Дами од од рурални средини уште еднаш ДА СТЕ ЖИВИ, ЗДРАВИ И ВЕСЕЛИ.

  За повеќе корисни стории посетете ја страната на zemjodelie.mk, како и Земјоделските групи на Facebook и Viber.

  Само Рурално

  tigar.mk baner
  spot_img
  МОЖЕ БИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА...
  МОЖЕ БИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА...
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img