Тел: +38975383796 Е-пошта [email protected]

6.8 C
Skopje
Thursday, March 23, 2023

More
  домаАгро ВестиОрганско производство во Македонија

  Органско производство во Македонија

  Органско производство во Македонија е веќе присутно подолго време.

  Повелете убави прикази за тоа колку и што се произведува.

  органско производство
  органско производство на житни култури
  органско производство
  Органско производство на лозови насади
  органско производство
  Органско производство на зеленчук
  Органско производство на индустриски култури
  Бројна состојба на добиток кој се одгледува органски

  За повеќе корисни стории посетете ја страната на zemjodelie.mk, како и Земјоделските групи на Facebook и Viber.

  Само Рурално

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img