Тел: +38975383796 Е-пошта [email protected]

21.8 C
Skopje
Thursday, June 1, 2023

More
  домаОгласиСе продава расад зелка објава во земјоделската група

  Се продава расад зелка објава во земјоделската група

  Се продава расад зелка ова е услужен оглас со кој што се трудме да ви помогнеме.

  Тимот на www.zemjodelie.mk ќе продолжи бесплатно да ги објавува постовите за продажба на Земјоделците членови во Земјоделската група на Фејзбук и Вибер.

  Се продава расад зелка
  Расад на зелСе продава расад зелка

  Огласувачот може да го добиете на овој број 071621005 или да му пишете во Земјоделската вибер група.

  Земјоделците се почесто ги користат социјалните мрежи за да ги продаваат и купуваат. Ова е една од тие групи.

  Исто така Земјоделците објавуваат и во Вибер групата на zemjodelie.mk

  Поздрав Земјоделци

  Само Рурално.

  spot_img
  МОЖЕ БИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА...
  МОЖЕ БИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА...
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img