Тел: +38975383796 Е-пошта info@zemjodelie.mk

17.8 C
Skopje
Tuesday, May 18, 2021
More
  домаОгласиВолнен елек - рачно изработени работи од волна

  Волнен елек – рачно изработени работи од волна

  Волнен елек се и други работи изработени од природна волна.

  Топол и мек рачно изработен. Изработени од чиста и природна волна. За сите што знаат колку е добро да се носи чисто природна волна. Ако некој има болки во грбот, природната волна помага како ништо друго. Цената е 2000 денари. Се продаваат и појаси за грбот од чиста волна 3000 денари.. Се продава волнен елек и други работи изработени од природна волна.

  Ова е услужен оглас со кој што се трудиме да им помогнеме на членовите на групата на zemjodelie.mk полесно да продаваат.

  Волнени рачно изработени елеци објавени во групата на ЗЕМЈОДЕЛИЕ.МК

  Ова е услужен оглас.

  Кој е заинтересиран за набавка на волнен елек нека го контактира огласувачот.

  Тимот на земјоделие.мк ќе им помага на своите членови да си ги продаваат своите работи и бесплатно ќе ги објавува нивните огласи.

  Поздрав Земјоделци.

  Само Рурално.

  Повелете овде на овој линк ПРИТИСИ ТУКА

  На страната на земјоделие.мк можете да најдете и ДРУГИ ОГЛАСИ.

  spot_img
  МОЖЕ БИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА...Расте свеста за промена на начинот на исхрана
  МОЖЕ БИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА...Farmeri.mk grupa на Фејзбук
  spot_img

  ДАЛИ МОЖЕ ДА СЕ ЖИВЕЕ ОД ЗЕМЈОДЕЛИЕ?

  View Results

  Loading ... Loading ...

  Земјоделци проверете ги сметките

  Земјоделци проверете си ги сметките !!! Денеска владата ги исплати сите заостанати субвенции на Земјоделците.Исплатени се и сите субвенции што треба да се...