Тел: +38975383796 Е-пошта [email protected]

14.8 C
Skopje
Sunday, June 4, 2023

More
  домаАгро ВестиТутунарите со отворено писмо

  Тутунарите со отворено писмо

  Тутунарите со отворено поисмо до пратениците бараат да се слушне нивнот глас. Останува да видиме како пратениците ќе реагираат на ова барање.

  Добро вечер отворено писмо до сите пратеници што се гласани од народот.

  Почитувани пратеници вас народот ве избрал, да го застапувате (народот) во собрание, ние нашата обврска како граѓани на Република Македонија ја дадовме сега на вас е редот да помогните на нас Тутунарите.

  Се работи за 100.000 народ кој ако и овај пат го извисите, тој исти народ ќе нема да преживе до март.

  Затоа Почитувани Пратеници како народот што ви дал подршка и ве изгласал за пратеници сега на вас е редот. Пошто вас не ве гласа партијата народот ве гласа,подржетеја точката да влези во собрание за зголемување на сувенците за предаден тутин, и гласајте за зголемување на сувенците.

  Ние како ИО нашиот предлог го знаетее, да се израмнат сите сувенци по класи на 100денари.

  Народот ве следи чека да му подадете рака да му помогните.

  Отворено писмо до пратениците од страна на Тутунарите.

  За повеќе корисни стории посетете ја страната на zemjodelie.mk, како и Земјоделските групи на Facebook и Viber.

  Само Рурално

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img