Тел: +38975383796 Е-пошта [email protected]

18.8 C
Skopje
Saturday, May 18, 2024

More
  домаАгро ВестиСточен фонд од 2007 до 2019 година

  Сточен фонд од 2007 до 2019 година

  petel baner

  Сточен фонд од 2007 до 2019 година. Ова е статистиката.

  Agrobot

  Вкупен број на добиток, живина и пчелни семејства по години. Жално изгледа статистикава бидејќи во сите параметри опаѓа сточниот фонд во Македонија.

  Браво за пчеларите само пчеларите ги зголемиле бројот на пчелните семејства.

  Prostor za reklama na zemjodelie.mk
  Сточен фонд
  Сточен фонд од 2007 до 2019

  Еве една табела 2007 спрема 2019 година за да се види трендот на намалување

  Сточен фонд 2007 и 2019 година

  За повеќе корисни стории посетете ја страната на zemjodelie.mk, како и Земјоделските групи на Facebook и Viber.

  Само Рурално

  tigar.mk baner
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img