Тел: +38975383796 Е-пошта [email protected]

31.8 C
Skopje
Thursday, July 25, 2024

More

  Farmeri.mk Grupa

  petel baner

  Farmeri.mk Grupa е повторно тука за Земјоделците.

  Оваа најстара и најголема група пред некое време е повторно достапна и преставува место за дружење на сите добронамерни Земјоделци.

  agrounik

  Многу групи се појавија во меѓувреме кои што пробуваа да ја искористат популарноста на оваа група и го земаа нејзиното име.

  Сепак сите знаеме дека една и единствена е Farmeri.mk Grupa и нејзиниот админ Etem Karanfili.

  Prostor za reklama na zemjodelie.mk

  И посакуваме искрено добредојде на најдобрата група и ги повикуваме сите Земјоделци да се зачленат и да видат што се случува таму.

  За повеќе корисни стории посетете ја страната на zemjodelie.mk, како и Земјоделските групи на Facebook и Viber.

  Само Рурално

  tigar.mk baner
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img