Тел: +38975383796 Е-пошта [email protected]

30.8 C
Skopje
Wednesday, June 19, 2024

More
  домаАгро ВестиТермин за полагање ловечки испит

  Термин за полагање ловечки испит

  petel baner

  Термин за полагање ловечки испит ова се кандидатите што ќе полагаат испит па да ги потсетиме

  Листа на кандидати за полагање на ловечки испит кој ќе се одржи на 05.06.2021 год.
  Ловечкиот испит ќе се одржи во просториите на
  Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство
  на Ул.“Аминта Трети” бр.2 – Скопје

  Prostor za reklama na zemjodelie.mk
  Ред. бр.  Име Презиме  Група 1 Ред. бр.Име Презиме  Група 2
  1Виктор Трандовски08:0032Дарко Наумовиќ08:00
  2Славе Блажовски08:2033Гајур Изаири08:20
  3Амир Мехмедалија08:4034Васе Гијевски08:40
  4Јакуп Нуредини09:0035Димитар Спасов09:00
  5Димитар Митровски09:2036Горан Грозданов09:20
  6Идриз Неџипов09:4037Влатко Атанасов09:40
  7Илија Тошевски10:0038Александар Попов10:00
  8Јане Ѓорѓиев10:2039Ангел Узунов10:20
  9Славко Ѓорѓиев10:4040Панче Саздов10:40
  10Јован Попов11:0041Горан Венов11:00
  11Стојанче Стоименов11:2042Ристо Тодоров11:20
  12Александар Спировски11:4043Благој Концалов11:40
  13Кире Андреев12:0044Лазо Проданов12:00
  14Радован Стојанов12:2045Петар Теневски12:20
  15Никола Митев12:4046Илија Јанкулов12:40
  16Александар Арсов13:0047Димитар Танов13:00
  17Орце Николовски13:2048Благој Ристов13:20
  18Иван Николовски13:4049Ѓорге Делев13:40
  19Влатко Николов14:0050Христијан Бејков14:00
  20Зоран Богданов14:2051Стојче Стојановски14:20
  21Леонид Спасов14:4052Јoве Трајков14:40
  22Ѓорче Димитров15:0053Даниел Коцев15:00
  23Стојан Пешов15:2054Миле Мицев15:20
  24Зоран Ристовски15:4055Ѓорге Костадинов15:40
  25Никола Арсов16:0056Дејан Костадинов16:00
  26Иван Душан Јововиќ16:2057Ристо Тодоров16:20
  27Коле Костадинов16:4058Мите Ангелов16:40
  28Орхан Омеров17:0059Сашо Славевски17:00
  29Стево Крстев17:2060Ќемал Халити17:20
  30Александар Кимов17:4061Метошко Таковски17:40
  31Бобан Стојадиновски18:0062Азем Мехмеди18:00

  Листа на кандидати за полагање на ловечки испит кој ќе се одржи на 06.06.2021 год.
  Ловечкиот испит ќе се одржи во просториите на
  Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство
  на Ул.“Аминта Трети” бр.2 – Скопје

  Ред. бр.  Име Презиме  Група 1 Ред. бр.  Име Презиме  Група 2 
  1Јованчо Утковски08:0032Димитар Наумоски08:00
  2Адем Адем08:2033Филип Шурбевски08:20
  3Узеир Фејзулаху08:4034Миле Цветковски08:40
  4Горан Василев09:0035Менсур Шабановски09:00
  5Александар Станковиќ09:2036Кирил Петковски09:20
  6Оливер Велковски09:4037Радован Нешковски09:40
  7Драган Василевски10:0038Бујар Кроси10:00
  8Владимир Милошевиќ10:2039Александар Смилевски10:20
  9Никола Грковски10:4040Емсат Балота10:40
  10Жикица Ѓорѓиевски11:0041Мартин Стаменковски11:00
  11Николче Ѓорѓиевски11:2042Крсте Алексовски11:20
  12Тоне Смилковски11:4043Цено Алексовски11:40
  13Олег Воиновски12:0044Васе Неделковски12:00
  14Дамјан Тодоровски12:2045Мартин Мирчески12:20
  15Андон Давидовски12:4046Предраг Ќуиќ12:40
  16Јовица Ивановски13:0047Антонио Ристов13:00
  17Дејан Данески13:2048Љубомир Крстиќ13:20
  18Џељаљ Мурати13:4049Зоран Димовски13:40
  19Фези Ислами14:0050Кристијан Панајотовиќ14:00
  20Јовица Димковски14:2051Мики Делов14:20
  21Енвер Хаљити14:4052Даниел Србиноски14:40
  22Ибраим Исмаили15:0053Дарко Јовановски15:00
  23Омер Исмаили15:2054Жарко Терзиевски15:20
  24Садета Балиќ15:4055Дарко Терзиевски15:40
  25Марјан Оручоски16:0056Владимир Воиновски16:00
  26Марио Симоновски16:2057Лара Воиновски16:20
  27Александар Целески16:4058Кристијан Левајковски16:40
  28Зоран Колевски17:0059Златко Василевски17:00
  29Ѓушка Хасаноски17:2060Оливер Михајловски17:20
  30Виктор Ничовски17:4061Синиша Давидовиќ17:40
  31Мартин Ангеловски18:0062Бујамин Аземовски18:00

  За повеќе корисни стории посетете ја страната на zemjodelie.mk, како и Земјоделските групи на Facebook и Viber.

  Само Рурално

  tigar.mk baner
  spot_img
  МОЖЕ БИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА...
  МОЖЕ БИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА...
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img