Тел: +38975383796 Е-пошта info@zemjodelie.mk

6.8 C
Skopje
четврток, октомври 21, 2021

More
  домаАгро ВестиЕве колку има дивеч во Македонија

  Еве колку има дивеч во Македонија

  Еве колку има дивеч во Македонија

  Бројна состојба на дивечот во Република Македонија
  Елен лопатар155
  Срна7437
  Дивокоза1843
  Муфлон116
  Мечка575
  Рис37
  Дива свиња6555
  Зајак16392
  Полска еребица13000
  Еребица камењарка3934
  Лештарка120
  Фазан3315
  Волк641
  Јазовец592
  Лисица1508
  Куна947
  Видра102
  Ласица184
  Друг влакнест дивеч
  Разни мочуришни птици
  Сокол и јастреб
  Јастреб кокошкар481
  Пепелава врана668
  Врана грачец1310
  Друг пердувест дивеч
  Потполошка3820
  Грлица2090
  Гулаб гривнеж3771
  Шљука295
  Пајка глувара405
  Пајка берија430

  За повеќе корисни стории посетете ја страната на zemjodelie.mk, како и Земјоделските групи на Facebook и Viber.

  Само Рурално

  spot_img
  МОЖЕ БИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА...Селата се полнат со жители?
  МОЖЕ БИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА...Германија забрани пластика за една употреба
  spot_img
  spot_img

  ДАЛИ МОЖЕ ДА СЕ ЖИВЕЕ ОД ЗЕМЈОДЕЛИЕ?

  View Results

  Loading ... Loading ...

  Земјоделци проверете ги сметките

  Земјоделци проверете си ги сметките !!! Денеска владата ги исплати сите заостанати субвенции на Земјоделците.Исплатени се и сите субвенции што треба да се...