Тел: +38975383796 Е-пошта [email protected]

18.8 C
Skopje
Saturday, May 18, 2024

More
  домаФинансирањеАгро заеми Хоризонти

  Агро заеми Хоризонти

  petel baner

  Агро заеми Хоризонти – Микрокредитна фондација Хоризонти воведе новина во своето работење и овозможи сите земјоделци да може да аплицираат за 900 000 денари или 15 000 илјади евра за финансии кои што им се потребни во нивното работење.

  Овие измени се подржани и со зголемена рочност до 7 години, со флексибилни рати и многу други поволности.

  За овие средства може да аплицираат сите индивидуални земјоделци кои што имаат намера да инвестираат во своето земјоделско стопанство.

  ИНВЕСТИРАЈТЕ ЗА ПОГОЛЕМО И ПОКВАЛИТЕТНО ПРОИЗВОДСТВО И ОБЕЗБЕДЕТЕ ДОСТОИНСТВЕН ЖИВОТ ЗА ВАШИТЕ НАЈБЛИСКИ
  Кој може да биде корисник на овие агро заеми:

  Индивидуални земјоделски производители.

  Agrobot
  Намена на средствата:
  ШТО ДОБИВАТЕ ОД ХОРИЗОНТИ!
  • Прилагодени отплатни рати согласно земјоделските приходи;
  • Асистенција од персоналот при  пополнување на документацијата и нотарските заверки;
  • Изнаоѓање најприфатливо обезбедување на заемите.

  Агро заеми Хоризонти се веќе добро познати на земјоделците бидејќи дури 20 000 илјади земјоделци одлучиле да соработуваат со Микрокредитна фондација Хоризонти која што веќе 20 години се покажа како вистински партнер на земјоделците во Македонија.

  Вработените на Микрокредитна фондација Хоризонти имаат повеќе од 20 годишно искуство во поддршка и финансирање на земјоделците и ќе ви излезат во пресрет со нивните совети како да го унапредите вашето земјоделско стопанство и како полесно да ги остварите вашите планови за развој.

  Prostor za reklama na zemjodelie.mk

  За да се запознаете со работата на Микокредитна фондација Хоризонти можете да го посетите нивниот сајт www.horizonti.org.mk нивната ФЕЈЗБУК страна или да побарате некој од нивните вработени да ве контактираат и да ви одговорат телефонски на вашите прашање со притискање на ТУКА.

  За повеќе корисни стории посетете ја страната на zemjodelie.mk, како и Земјоделските групи на Facebook и Viber.

  Само Рурално

  tigar.mk baner
  spot_img
  МОЖЕ БИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА...
  МОЖЕ БИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА...
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img