Тел: +38975383796 Е-пошта [email protected]

30.8 C
Skopje
Wednesday, June 19, 2024

More
  домаАгро ВестиПодрачни единици на МЗШВ

  Подрачни единици на МЗШВ

  petel baner

  Подрачни единици на МЗШВ и броеви за контакт. Многу пати не прашувавте за тоа каде се наоѓаат и како да стапите во контакт со подрачните единици на МЗШВ и со вработените таму.

  Prostor za reklama na zemjodelie.mk

  Оваа табела успеавме да ја најдеме и еве ја споделуваме со вас Земјоделци.

  Подрачна единицаРаководители на
  подрачни единици
  Телефон за контакт
  БЕРОВОБлагица Русковска033/470-081
  БИТОЛАИлија Србиновски047/237-419
  047/237-063
  МАК.БРОДДобре Смилевски045/274-770
  ВАЛАНДОВОКрсте Лазов034/381-752
  ВИНИЦАГерасим Димитров033/361-319
  ГОСТИВАРБујар Мустафаи042/214-464
  ГЕВГЕЛИЈАСоња Поповска034/212-708
  ДЕЛЧЕВОБлаже Костадиновски033/413-282
  ДЕМ.ХИСАРЉупчо Блажевски047/276-329
  ДЕБАРВесел Дука046/832-134
  КИЧЕВОАдријана Лаброска045/225-175
  КОЧАНИВлатко Минов033/272-124
  КР.ПАЛАНКАБлажа Тодоровски031/376-606
  КУМАНОВОНасер Даути031/426-727
  КРУШЕВОСлавица Стефановска048/477-359
  КРАТОВОЗоран Ѓорѓиевски031/482-699
  031/482-713
  КАВАДАРЦИЗоран  Шалев043/415-188
  НЕГОТИНОВанчо Апостолов043/365-299
  СВ.НИКОЛЕНиколина Стојанова032/443-640
  СТРУГАЗекир Положани046/786-433
  СТРУМИЦАБорис Галев034/346-290
  КАРПОШСашо Леонидов023065-771
  ГАЗИ БАБАГоран Треневски023226-414
  КИСЕЛА ВОДАМладен Колариќ022779-199
  ЧАИРРоза Накова023612-783
  ОХРИДБиљана Димитрова-
  Радевска
  046/262-476
  046/265-592
  ПРИЛЕПКоста Дурланов048/422-571
  ПРОБИШТИПРанко Давитков032/483-124
  РАДОВИШГоце Трајанов032/635-605
  РЕСЕНСашко Андреевски047/451-467
  ТЕТОВОЏабир Абдулахи044/338-873
  ВЕЛЕСАнтонио Трајковски043/231-931
  ШТИПАцо Рамбабов032/385-071
  Подрачни единици на МЗШВ

  Подрачни единици на МЗШВ со имиња и контакти од раководителите. Се надеваме дека оваа табела ќе ви помогнем да стапите во контакт со најблиската до вас подрачна единица на МЗШВ.

  За повеќе корисни стории посетете ја страната на zemjodelie.mk, како и Земјоделските групи на Facebook и Viber.

  tigar.mk baner
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img