Тел: +38975383796 Е-пошта info@zemjodelie.mk

2.8 C
Skopje
Sunday, March 3, 2024

More
  домаАгро ВестиСточен пазар денес

  Сточен пазар денес

  Agrobot

  Сточен пазар денес 29.03.2022 година

  Денес го посетивме сточниот пазар во Скопје и прошетавме помеѓу луѓето посетители и продавачи.

  сточен пазар
  сточен пазар

  Цените на живата стока ја објавивме пред некое време и нема некои промени.

  Затоа во овој прилог ќе објавиме некој од други излагачи.

  Прекрасни луѓе Земјоделци, производители на сточна храна, занаетчии а богами и итри трговци се на едно место на сточниот пазар во Скопје.

  Повелете неколку слики и контакти од луѓето:

  јонџа
  Сла072618492 Мерак Слама и Сено

  Доколку ви треба детелина и јонџа

  Детелина, Јонџа барајте го Мемед Весели 070270341
  Детелина, Јонџа барајте го Мемед Весели 070270341

  Ако ви требаат житарки

  Доколку ви треба јачмен и пченица еве каде ќе најдете

  Јачмен пченица барајте го Игор 078392367

  Зајчиња доколку ви требаат барајте го Душко 071331088

  Зајчиња доколку ви требаат барајте го Душко 071331088
  Зајчиња доколку ви требаат барајте го Душко 071331088

  На сточниот пзар во Скопје има и искусни занаетчии

  Доколку ви требаат јажиња

  petel baner
  Оглави за крави за коњи барајте го Јажар 075706464
  Оглави за крави за коњи барајте го Јажар 075706464

  Све што ви треба за коњи, магриња и мазги ќе најдете овде

  А доколку ви треба самар или вашиот самар е оштетен и му треба поправка

  Prostor za reklama na zemjodelie.mk

  За Кози алпинки и мелези барајте на 070920707

  За Кози алпинки и мелези барајте на 070920707
  За Кози алпинки и мелези барајте на 070920707

  А најубавите јагниња ги има Горан село Раштак кој за жал не ни даде број па ќе мора да го побарате или во Раштак или на сточниот пазар во Скопје

  Горан село Раштак
  Горан село Раштак

  За повеќе корисни стории посетете ја страната на zemjodelie.mk, како и Земјоделските групи на Facebook и Viber.

  tigar.mk baner
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img