Тел: +38975383796 Е-пошта [email protected]

29.8 C
Skopje
Saturday, June 15, 2024

More

  Хемометал

  petel baner

  Хемометал – Партнер и пријател со секој земјоделец!

  Нашата компанија Хемометал Доо од Битола е основана во 1990 година. Приоритетна дејност на компанијата е продажба на трактори и земјоделска механизација, вештачки ѓубрива, опрема за фарми, градинарска опрема и ситна механизација..

  Партнер и пријател со секој земјоделец!

  Уште од самите почетоци целосно сме посветени кон развојот и унапредувањето на своите клиенти, овозможувајќи им пристап до најсовремените производи коишто се технички усовршени и со препознатлив висок квалитет, а достапни само во продажните места на Хемометал.

  Нудиме производи од најдобрите и најпрепознатливи светски брендови кои имаат докажан квалитет ширум европа и светот. Нашата палета на производи вам ќе ви овозможат зголемување на продуктивноста, а воедно и унапредување на вештините во земјоделието.

  Посебно сме горди и ни претставува огромна чест што сме една од водечките комапнии во Македонија, распространети со свои продажни места ширум целата територија на земјата, со изложена комплетна палета на производи достапна и блиска до секој земјоделец.

  agrounik

  Хемометал може да се пофали со многубројни дипломи, благодарници , сертификати кои се доказ на нашето чесно и успешно работење. Се стремиме секогаш да бидеме меѓу клиентите, се грижиме за нашите пријатели и пружиме несебична поддршка

  Нашата главна цел и стратегија се насочени кон воспоставување голем број пријателства и партнерства со коишто заеднички ќе растеме и ќе ги прошириме хоризонтите. Секогаш се стремиме на своите купувачи да им овозможиме брза и професионална услуга, целосен пристап до нови информации.

  Prostor za reklama na zemjodelie.mk

  Хемометал нуди помош , информации и консултации на секој клиент кој е заинтересиран за аплицирање на програмите за користење на средства од ЕУ инструментот за претпристапна помош – IPARD ,Програмата Млад земјоделец за отпочнување на земјоделски бизнис за млади лица како и за сите други програми за финанскиска поддршка во земјоделството и руралниот развој преку мерките кои ги опфаќаат секторите во земјоделството и руралниот развој во Р. Македонија.

  Стапете во контакт со Хемометал

  Хемометал

  За повеќе корисни стории посетете ја страната на zemjodelie.mk, како и Земјоделските групи на Facebook и Viber.

  tigar.mk baner
  spot_img
  МОЖЕ БИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА...
  МОЖЕ БИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА...
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img