Тел: +38975383796 Е-пошта [email protected]

5.8 C
Skopje
Tuesday, March 28, 2023

More
  домаАгро советиРибарски чизми

  Рибарски чизми

  Рибарски чизми Тигар по магацински цени достапни во сите броеви.

  Производите на Тигар од Пирот имаат свој официјален преставник во Македонија каде што единствено таму можете да ги најдете оргиналните производи на фабриката Тигар.

  Долгогодишна традиција во производство на гумени обувки кои што се познати како синоним на квалитет и трајност.

  ТИГАР ВО СВОЈАТА РИБАРСКА ПРОГРАМА НУДИ ВЕЌЕ ДОКАЖАНИ МОДЕЛИ КОИ СЕ ДОЛГОГОДИШНИ СОПАТНИЦИ НА РИБАРИТЕ.

  Рибарка програма

  Рибарски комбилизон 

  Цена  4160 денари 
  Артикал 91520 
  Постава памук100% .Лице високо квалитетна гума. Ѓон синтетички пресуван 
  Броеви: 39-47
  Испраќање по карго

  Телефони за порачка: Фиксен 022455773 Мобилен: 070369626

  Рибарска чизма стандард

  Цена 2800 денари 
  Артикал 91521 
  Постава памук100% .
  Лице високо квалитетна гума. Ѓон синтетички пресуван
  Броеви: 39-47
  Испраќање по карго

  Телефони за порачка: Фиксен 022455773 Мобилен: 070369626

  Рибарска чизма Тара 

  Цена 4300 денари 
  Артикал 93043 
  Постава неопрен. 
  Лице високо квалитетна гума. Ѓон синтетички пресуван
  Броеви: 39-47
  Испраќање по карго

  Телефони за порачка: Фиксен 022455773 Мобилен: 070369626

  Рибарска чизма Дрина 

  Цена 3100 денари 
  Артикал 93044 Постава синтетичко трико. 
  Лице високо квалитетна гума. Ѓон синтетички пресуван
  Броеви: 39-47
  Испраќаме по карго

  Телефони за порачка: Фиксен 022455773 Мобилен: 070369626

  За повеќе корисни стории посетете ја страната на zemjodelie.mk, како и Земјоделските групи на Facebook и Viber.

  Само Рурално

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img