Тел: +38975383796 Е-пошта info@zemjodelie.mk

24.8 C
Skopje
Thursday, September 21, 2023

More

  Петел.мк

  Petel.mk

  Петел.мк е народен огласник кој што во последно време се трудевме да го направиме.

  Бидејќи на социјалните мрежи постојат ограничувања кој и што може да продава и секој дневно голем број на членови што пробуваат да објават нешто моравме да ги одбиваме.

  На пример забрането беше продажба на: крави, коњи, кокошки, кучиња, мачки магариња …. Забрането беше и продажба на вино, ракија и слично.

  Токум затоа многу од вас ни забележуваа и со право ни замеруваа каква сме ние земјоделска група каде што неможат луѓето да продаваат домашни животни и вино и ракија.

  Prostor za reklama na zemjodelie.mk

  Затоа се потрудивме и го создадовме ПЕТЕЛ.МК место каде што ќе може да си објавувате се што сакате и колку сакате.

  Сигурно ќе има некој грешки внатре ама полека полека ќе го подобруваме.

  Поздрав добри луѓе.

  Само Рурално.

  tigar.mk baner
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img