Тел: +38975383796 Е-пошта info@zemjodelie.mk

10.8 C
Skopje
Friday, March 1, 2024

More
  домаАгро ВестиПодружници на македонски шуми

  Подружници на македонски шуми

  Agrobot

  Подружници на македонски шуми ова се адресите раководителите и броевите за контакт.

  Доколку имате потреба да разговарате со некој од подружниците на македонски шуми еве ви контакти.

  Одличен потег на Македонски шуми за оваа своја транспарентност.

  petel baner
  Ред Бр.ПодружницаАдресаРаководителТЕЛЕФОН Подружница
  1.“Серта”-ШтипСутлак бр.3Благој Анчев
  тел. 070407002
  032 394 071
  факс
  032 385 020
  2.“Беласица”-СтрумицаЛенинова ббВасил Коцев
  тел. 072314312
  034 346 667
  факс
  034 346 657
  3.“Кајмакчалан”-БитолаБорис Кидрич 33Зоран Ристевски
  тел. 070312052
  047 220 873
  047220 870
  факс
  047 220 872
  4.“Куманово”-Куманово11 Ноември ббЛуан Бајрами
  тел. 071313898
  031 414 450
  расадник
  031 420 552
  5.“Бор”-КавадарциШишка 53Никола Лозановски
  тел. 070345460
  043 412 140
  043 400 356
  факс
  043 412 569
  расадник
  043 444 207
  6.“Стогово”-Дебар8-ми Септември 53Рами Љата
  тел. 070241306
  046 831 350
  7.“Лешница”-ТетовоВ.Смилевски ббЛазар Ѓорѓевски
  тел. 070318816
  044 333 214
  8.“Шар” – ГостиварБул.Бр.Гиновски 165Милан Геговски
  тел. 072207981
  042 212 205
  042 221 428
  9.“Малешево”-БеровоМаршал Тито 1Марјан Соколчевски
  тел. 071313742
  033 471 045
  факс
  033 471 227
  10.“Плачковица”-РадовишА.Македонски ббИвана Божинова
  тел. 38970306243
  032 635 199
  факс
  032 635 188
  11.“Кожув”-ГевгелијаГевгел. Партиз. Одреди 7Саве Марачков
  тел. 072314379
  034 213 286
  034 213 296
  12.“Шумарство”-Св. НиколеВанчо Ангелов 23Благој Илиев
  тел. 072207795
  032 444 181
  032 440 039
  13.“Саланџак”-ВаландовоПрвомајска 6Тихомир Шунтов
  тел. 071389819
  034 382 048
  034 382 048
  14.“Караџица”-Скопје   стовариште “Битпазар”    стовариште “Драчево”   стовариште “Петровец”Коста НоваковиќЃерѓ Аљбани
  тел. 070444460
  02 2467 489
  02 2466 225
  факс
  02 2467 490
  02 2621 446
  02 2791 088
  02 2561 345
  15.“Липа”-КрушевоМаршал Тито ббЈанче Јанески
  тел. 070340031
  048 477 247
  048 477 247
  16.“Црн бор”-ПрилепМоша Пијаде ббПеце Јовевски
  тел. 070219829
  048 434 311
  048 431 581
  факс
  048 421 347
  17.“Јабланица”-СтругаСервисна зона ббВасил Радиноски
  тел. 071312930
  046 786 788
  046 782 566
  факс
  046 786 789
  18.“Галичица”-ОхридЈ.Сандански 18Славчо Голабоски
  тел. 072207688
  046 254 640
  046 254 642
  факс
  046 254 641
  19.“Лопушник”-КичевоМагистрален пат 36Александар Којчески
  тел. 078257073
  045 224 273
  045 224 275
  045 225 320
  045 222 380
  факс
  045 221 428
  20.“Демир Капија”-Д.КапијаМаршал Тито ббСузана Филипова
  тел. 072809438
  043 366 236
  043 366 703
  факс
  043 367 106
  21.“Бабуна”-ВелесКрали Марко 111Ордан Тутунџиев
  тел. 072809294
  043 233 566
  043 231 419
  факс
  043 234 810
  22.“Голак”-ДелчевоБул.Македонија ббЉупчо Петровски
  тел. 070302732
  033 411 563
  факс
  033 411 266
  23.“Осогово”-Кр.Паланкасв.Јоаким Осоговски бр.3Ивица Митовски
  тел. 072809435
  031 375 030
  031 375 138
  факс
  031 377 050
  24.“Кратово”-КратовоНикола Тесла 1Јорданчо Лазаревски
  тел. 070318819
  031 482 105
  факс
  031 481 557
  25.“Равна Река”-ПехчевоИндустриска ббЗлатко Николовски
  тел. 070406969
  033 441 120
  033 441 499
  факс
  033 441 311
  26.“Преспадрво”-РесенКорчуланска ббТоме Веловски
  тел. 072239155
  047 451 972
  047 451 640
  27.“Плачковица”-ВиницаИлинденска ббБојан Петков
  тел. 070340072
  033 361 335
  факс
  033 361 622
  28.“Осогово”-КочаниДамјан Груев 1Николчо Ефтимов
  тел. 071276048
  033 272 146
  033 273 410
  факс
  033 279 720
  29.“Бигла” – Демир Хисар29-ти Ноември 19Илче Тренчевски
  тел. 072809375
  047 276 533
  047 276 031
  факс
  047 276 971
  30.“Сандански”-Мак. БродМаршал Тито 1Новица Стојаноски
  тел. 070 223 375
  045 274 022
  045 274 802
  045 274 025
  факс
  045 274 026
  Подружници на македонски шуми

  Овластени службени лица за прием на пријави од укажувачи

  Николчо Киров

  E-mail:Николчо Киров

  Prostor za reklama na zemjodelie.mk

  тел.02/2581-080

  Придружете се на нашата заедница на ВиберТелеграмФејсбук бидете дел од најголемето земјоделско семејство во кое сте секогаш добредојдени.

  Доколку нешто продавате или купувате посетете го огласникот WWW.PETEL.MK

  tigar.mk baner
  spot_img
  МОЖЕ БИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА...
  МОЖЕ БИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА...
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img