Тел: +38975383796 Е-пошта info@zemjodelie.mk

14.8 C
Skopje
Saturday, February 24, 2024

More

  UREA 46- Limus

  Agrobot

  UREA 46- Limus – Дозволете ни да ве запознаеме со моќниот UREA 46- Limus

  Развиен со најновите истражувања и технологии на BASF

  •Ја обединува ефикасноста на две активни состојки во патентирана формулацијакоја помага за намалување на азот кои се случуваат поради испарување

  UREA 46- Limus ги намалува загибите на амонијак до 90%

  •Jа заштитува уреата и го задржува азотот достапен за време на критичните фази на пораст на растенијата и на тој начин обезбедува стабилни приноси.

  •Ја комбинира ефикасноста на две активни материи  од  BASF во патентирана формулација која помага да се намали загубата на азот поради испарување.

  •Обезбедува подобрена ефикасност и а на производителите им дава флексибилност при аплецирањето.

  •Претставува одлично решение за соочување со проблемите кои се јавуваат при транспорт, скалдирање и манипулација со ѓубривата на база на уреа.

  petel baner
  • Заштита на уреа
  • Двојната активна состојка блокира повеќе уреаза ензими
  • Повеќе од 30% подобра редукција на испарувањето на  NH3 во споредба со NBPT
  • Зголемување на приносите
  • Карактеристики на формулацијата:
  • Подобрена стабилност, апликација и манипулација (lпонизок вискозитет)
  • Извонредно задржување на влага
  • Формулацијата и понатаму се развива, со цел постигнување на уште поголеми подобрувања во манипулацијата и апликацијата (вискозитет, време на сушење, проточност …)
  УРЕА+2 ИНХИБИТОРИ од BASF


  Најдобра заштита на азот


  Дистрибутер Плант-микс Скопје


  Достапно во подобро снабдените земјоделските аптеки.

  Prostor za reklama na zemjodelie.mk

  Контакт број 02 2743190

  Plant miks

  Придружете се на нашата заедница на ВиберТелеграмФејсбук бидете дел од најголемето земјоделско семејство во кое сте секогаш добредојдени.

  Доколку нешто продавате или купувате посетете го огласникот WWW.PETEL.MK

  tigar.mk baner
  spot_img
  МОЖЕ БИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА...
  МОЖЕ БИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА...
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img