Тел: +38975383796 Е-пошта [email protected]

30.8 C
Skopje
Wednesday, June 19, 2024

More
  домаАгро ВестиИзвестување: Проработе системот ;-)

  Известување: Проработе системот ;-)

  petel baner

  Земјоделци Ве известуваме дека системот за поднесување на Барање за органско производство 2020 година е ставен во функција.

  Пријавувањето е во Подрачните Единици на МЗШВ или со најавување на веб страната на Агенцијата www.ipardpa.gov.mk на полето „Директни плаќања-е барање“ ќе може да се поднесува електронското барање за органско производство согласно Уредбата за поблиските критериуми за директни плаќања, корисниците на средствата, максималните износи и начинот на директните плаќања за 2020 година. Рокот за поднесување на барањата е 25 декември 2020 година.

  tigar.mk baner
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img