Тел: +38975383796 Е-пошта [email protected]

17.8 C
Skopje
Sunday, June 16, 2024

More
  домаАгро ВестиЗемјоделие и Маркетинг - Магаре и Музика

  Земјоделие и Маркетинг – Магаре и Музика

  petel baner

  Интересно пакување на ОРЕВИ


  Дали македонските Земјоделци во своето работење го вклучуваат маркетингот.

  Маркетингот како техника може многу да помогне за подобрување на ситуацијата во земјоделието и да го подобри животот во руралните средини.

  agrounik

  Земјоделскиот маркетинг ги опфаќа услугите вклучени во преместувањето на земјоделски производ од фармата кон потрошувачот. Овие услуги вклучуваат планирање, организирање, насочување и ракување со земјоделски производи на таков начин што ќе ги задоволат земјоделците, посредниците и потрошувачите.

  Ние не би можеле да издвоиме некој Земјоделец што ја владее вештината на 21 век а тоа е МАРКЕТИНГОТ.

  Prostor za reklama na zemjodelie.mk

  Тимот на zemjodelie.mk ви стои на располагање и на сите вас доколку ви треба бесплатен совет за успешно промовирање не само на вашите производи туку и на вашите вештини.

  Од народ за народ – Само Рурално.

  Поздрав Земјоделци

  tigar.mk baner
  spot_img
  МОЖЕ БИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА...
  МОЖЕ БИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА...
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img