Тел: +38975383796 Е-пошта info@zemjodelie.mk

16.8 C
Skopje
Saturday, April 20, 2024

More
  домаАгро ВестиЗемјоделието во Македoнија низ бројки

  Земјоделието во Македoнија низ бројки

  petel baner

  Земјоделието низ бројки

  Prostor za reklama na zemjodelie.mk
  Остварено производство на основни земјоделски култури
  Просечен принос на основните земјоделски култури
  Остварено производство на градинарски култури
  Земјоделско производство, бруот додадена вредност и работна сила од 2009 до 2018 година
  Број на добиток по видови
  Производство на месо
  Индикатори за шумарството
  Површини и видови на шуми во Македонија

  Повеќе стории можете да прочитате и на сајтот на кој што се трудиме да објавуваме работи поврзани со ЗЕМЈОДЕЛИЕ

  А најголемата дружба на Земјоделци можете да ја пронајдете ТУКА

  Податоците се земени од завод за статистика

  tigar.mk baner
  spot_img
  МОЖЕ БИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА...
  МОЖЕ БИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА...
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img