Тел: +38975383796 Е-пошта [email protected]

15.8 C
Skopje
Friday, June 2, 2023

More
  домаОгласиШарпланинче се продава - оглас

  Шарпланинче се продава – оглас

  шарпланинче
  Се продава шарпланинче

  Оглас објавен во групата на zemjodelie.mk

  Како што и ветивме дека ќе им помогнеме на Земјоделците што објавуваат во групата на zemjodelie.mk да ги продадат своите работи. Нивните огласи ќе ги објавуваме бесплатно на веб страната во рубликата огласи.

  Стефан Јанев го продава ова мало шарпланинче. Бидејќи Стефан нема оставено контакт а сакате да го контактирате можете да му пишете овде на овој линк.

  Земјоделците се почесто ги користат социјалните мрежи за да ги продаваат и купуваат. Ова е една од тие групи.

  Исто така Земјоделците објавуваат и во Вибер групата на zemjodelie.mk

  Поздрав Земјоделци

  Само Рурално.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img