Тел: +38975383796 Е-пошта [email protected]

16.8 C
Skopje
Monday, June 5, 2023

More
  домаситеКомпир на продажба продава Снежана Даскаловска

  Компир на продажба продава Снежана Даскаловска

  компир

  Ова е услужен оглас за продажба на компир.

  Снежана Даскаловска продава компир на големо, семенски материјал, сточен компир.

  Компирот е тазе изваден.

  За цената ќе се договорите на овој број 070518377 или пишете и ОВДЕ

  www.zemjodelie.mk ќе продолжи да им помага на Земјоделците и ќе ги објавува бесплатно нивните огласи.

  Самите Земјоделци своите производи можат да ги продаваат и огласуваат БЕСПЛАТНО во ЗЕМЈОДЕЛСКАТА ФЕЈЗБУК ГРУПА

  и ЗЕМЈОДЕЛСКАТА ВИБЕР ГРУПА.

  Поздрав Земјоделци.

  Само Рурално

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img