Тел: +38975383796 Е-пошта [email protected]

14.8 C
Skopje
Tuesday, June 6, 2023

More
  домаАгро ВестиПошумување

  Пошумување

  Пошумување на борови во Охридско на планината над Мешеишта под врвот Стојанец 1.300 надморска височина.

  Пошумувањето е направено во времето на поранешна Југославија и луѓето што пошумувале ја ставиле препознатливата петокрака во средината.

  Пошумување
  Пошумување

  Фото: Интернет и Ѓоко Зороски од Охрид

  За повеќе корисни стории посетете ја страната на zemjodelie.mk, како и Земјоделските групи на Facebook и Viber.

  Само Рурално

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img