Тел: +38975383796 Е-пошта info@zemjodelie.mk

4.8 C
Skopje
четврток, октомври 21, 2021

More
  домаАгро ВестиЦена на јаболката по региони

  Цена на јаболката по региони

  Цена на јаболката по региони. Погледнете каде во светот по колку пари се продава јаболката.

  1.South Korea6.17 €
  2.Japan5.72 €
  3.Puerto Rico4.94 €
  4.Jamaica4.47 €
  5.Taiwan4.04 €
  6.United States3.86 €
  7.Trinidad And Tobago3.78 €
  8.Switzerland3.48 €
  9.Hong Kong3.42 €
  10.Costa Rica3.35 €
  11.Norway2.97 €
  12.Singapore2.93 €
  13.Australia2.93 €
  14.Ethiopia2.91 €
  15.Canada2.80 €
  16.Malta2.71 €
  17.Israel2.66 €
  18.Panama2.65 €
  19.Lebanon2.64 €
  20.Sweden2.63 €
  21.France2.60 €
  22.Denmark2.55 €
  23.Guatemala2.52 €
  24.Nigeria2.48 €
  25.Germany2.36 €
  26.Vietnam2.36 €
  27.Honduras2.35 €
  28.Thailand2.34 €
  29.El Salvador2.31 €
  30.Philippines2.31 €
  31.Belgium2.28 €
  32.Austria2.24 €
  33.New Zealand2.24 €
  34.Ireland2.20 €
  35.Finland2.19 €
  36.United Kingdom2.15 €
  37.Ghana2.14 €
  38.Iceland2.13 €
  39.Sri Lanka2.10 €
  40.Indonesia2.09 €
  41.Bahrain2.01 €
  42.Cyprus1.96 €
  43.Bolivia1.95 €
  44.Oman1.90 €
  45.Dominican Republic1.88 €
  46.Netherlands1.88 €
  47.Malaysia1.83 €
  48.Kenya1.82 €
  49.Italy1.81 €
  50.Ecuador1.80 €
  51.Kuwait1.74 €
  52.Spain1.73 €
  53.Algeria1.72 €
  54.United Arab Emirates1.72 €
  55.Jordan1.71 €
  56.Mexico1.68 €
  57.China1.65 €
  58.Nepal1.64 €
  59.Saudi Arabia1.64 €
  60.Bangladesh1.62 €
  61.Palestine1.62 €
  62.India1.62 €
  63.Colombia1.59 €
  64.Qatar1.59 €
  65.Uruguay1.56 €
  66.Portugal1.52 €
  67.Greece1.52 €
  68.Slovenia1.50 €
  69.Estonia1.44 €
  70.Paraguay1.44 €
  71.Slovakia1.43 €
  72.Chile1.42 €
  73.Czech Republic1.38 €
  74.South Africa1.35 €
  75.Egypt1.31 €
  76.Croatia1.30 €
  77.Hungary1.27 €
  78.Tunisia1.26 €
  79.Peru1.16 €
  80.Iran1.16 €
  81.Russia1.14 €
  82.Bulgaria1.13 €
  83.Brazil1.12 €
  84.Kazakhstan1.11 €
  85.Uzbekistan1.11 €
  86.Morocco1.11 €
  87.Latvia1.04 €
  88.Belarus1.03 €
  89.Lithuania0.95 €
  90.Pakistan0.89 €
  91.Bosnia And Herzegovina0.89 €
  92.Montenegro0.88 €
  93.Iraq0.86 €
  94.Romania0.85 €
  95.Serbia0.80 €
  96.Georgia0.80 €
  97.Azerbaijan0.80 €
  98.Albania0.80 €
  99.Armenia0.79 €
  100.Poland0.78 €
  101.Kosovo0.77 €
  102.Macedonia0.71 €
  103.Ukraine0.70 €
  104.Moldova0.69 €
  105.Turkey0.60 €
  Цена на јаболката по региони

  Цена на јаболката по региони во цел свет по маркети и пазари. Информација споделена од Тодор Лонго.

  Можеби во светот јаболката ги берат роботи ама кај нас се поевтини. 🙂

  За повеќе корисни стории посетете ја страната на zemjodelie.mk, како и Земјоделските групи на Facebook и Viber.

  Само Рурално

  spot_img
  МОЖЕ БИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА...Алое и мед: Моќна комбинација за организмот
  МОЖЕ БИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА...Како правилно да се користи саќе?
  spot_img
  spot_img

  ДАЛИ МОЖЕ ДА СЕ ЖИВЕЕ ОД ЗЕМЈОДЕЛИЕ?

  View Results

  Loading ... Loading ...

  Земјоделци проверете ги сметките

  Земјоделци проверете си ги сметките !!! Денеска владата ги исплати сите заостанати субвенции на Земјоделците.Исплатени се и сите субвенции што треба да се...