Тел: +38975383796 Е-пошта [email protected]

11.8 C
Skopje
Friday, December 9, 2022

More
  домаАгро ВестиТигар гумени производи

  Тигар гумени производи

  Тигар од Пирот е многу позната фабрика за производство на гумени производи.

  Фабриката е основана дури во 1935 година.

  ПОЗНАТО СВЕТСКО ИМЕ ПОВЕЌЕ ОД ОСУМ ДЕЦЕНИИ

  Тигар произведува висококвалитетни гумени чизми (заштитни, работни, модни, како и чизми за лов и риболов) гумени технички производи (гумени профили и цевки, флексибилни цевки, рударски производи, бродоградба, автомобилска и воздушна индустрија), топки и спортска опрема и производи од рециклирана гума. Во фабриката за хемиски производи се издвојуваат полиуретанските подови, пред се наменети за компании со HACCP стандардот, како и разни видови лепила.

  Квалитетот на производот е во согласност со стандардите на ЕУ, а клучните групи производи се сертифицирани од водечки меѓународни институции за акредитација.

  Политиките за квалитет и животната средина се вградени во основите на деловната политика и се целосно имплементирани преку усогласеност со ISO 9001, ISO 14001 и OHSAS 18001.

  Нашата компанија е лидер во производството на гумени обувки во регионот.

  Фабриката Тигар од Пирот има свои преставници во Македонија.

  Производите на Тигар по магацински цени можете да ги најдете овде https://tigar.mk/ или доколку имате некое прашање може да ги побарате на овој телефон 022455773

  За повеќе корисни стории посетете ја страната на zemjodelie.mk, како и Земјоделските групи на Facebook и Viber.

  spot_img
  МОЖЕ БИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА...
  МОЖЕ БИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА...
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img