Тел: +38975383796 Е-пошта info@zemjodelie.mk

4.8 C
Skopje
Tuesday, November 28, 2023

More
  домаМеханизацијаПлуг (Алплер)

  Плуг (Алплер)

  Agrobot

  Плуг e вид на алатка која се користи за орање на земјата. Во продолжение ви ги претставуваме плуговите од типот Алплер.

  Алплер – стандард

  • Одличен баланс плуг-трактор.
  • Едноставен и силен дизајн за сите земјишни услови.
  • Голем избор на избор на работна ширина за секаков вид на трактори.

  Алплер – шасиски

  • Три позиции: Механички (стандардно) или бесконечно променливо хидраулично прилагодување на работната ширина од седиштето на тракторот (опционално).
  • Врвна челична конструкција.
  • Опремен со безбедносен систем за завртки.

  ОПЦИИ ЗА ШАСИЈА

  Prostor za reklama na zemjodelie.mk
  • Стандардна 120×120 mm (PSP)
  • Рамка со прирабници за да додадете продолжение, доколку е потребно. r140x140 mm Тежок модел (PSPA)
  • Различни додатоци и типови на каросерија за различни потреби.
  • Лесен модел 100×100 mm (PSPH)

  Алплер – реверзибилен

  • Заштеда на време и намалена потрошувачка на гориво.
  • Три позиции: Механички (стандардно) или бесконечно променливо хидраулично прилагодување на работната ширина од седиштето на тракторот (опционално).
  • Леснотија и брзина на поставување во работната/транспортната положба.
  • За оптимална употреба на моќноста на моторот, прилагодување на растојанието меѓу гумите на тракторот (опционално). Опремен со безбедносен систем за завртки
  • Различни додатоци и типови на каросерија за различни потреби. Рамка со прирабници за да додадете продолжение, доколку е потребно.
  • Лесно и едноставно прилагодување за најдобри адаптации на тракторот. Врвна челична конструкција.

  ОПЦИИ ЗА ШАСИЈА

  • Стандардна 120×120 mm (DP)
  • Лесен модел 100×100 mm (DPH)
  • Тежок модел 140×140 mm (DPA)

  За совети при купување или користење на оваа машина кликнете на следниот ЛИНК, или јавете се на овој БРОЈ

  За повеќе слични корисни стории посетете ја рубриката Механизација, како и нашите групи на Facebook и Viber.

  tigar.mk baner
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img