Тел: +38975383796 Е-пошта [email protected]

21.8 C
Skopje
Saturday, July 20, 2024

More
  домаМеханизацијаСезер - Молзачка опрема

  Сезер – Молзачка опрема

  petel baner

  СЕЗЕР е компанија основана во 1978 година. Историјата на компанијата започнува со производство на земјоделски машини во 1950-тите.

  СЕЗЕР е компанија основана во 1978 година, Историјата на компанијата започнува со производство на земјоделски машини во 1950-тите. Потоа, со цел да им помогнат на земјоделците да направат полесно и похигиенско молзење со нивното земјоделско искуство и развојот на технологии, SEZER Milking Technologies ја произведе првата мобилна машина за молзење во Турција.

  Prostor za reklama na zemjodelie.mk

  Досега, Сезер ги задоволува потребите на сточарството со своите иновативни, сигурни производи со висок квалитет и интегрирани решенија како светска референтна компанија. Денес, компанијата СЕЗЕР служи на глобално ниво во TSE EN ISO 9001: 2015, CE и стандарди за квалитет и безбедност.

  За совети при купување или користење на оваа машина кликнете на следниот ЛИНК, или јавете се на овој БРОЈ

  За повеќе слични корисни стории посетете ја рубриката Механизација, како и нашите групи на Facebook и Viber.

  tigar.mk baner
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img