Тел: +38975383796 Е-пошта [email protected]

4.8 C
Skopje
Tuesday, March 28, 2023

More
  домаМеханизацијаКонечно! Бескаматни земјоделски кредити во Хемометал - Битола

  Конечно! Бескаматни земјоделски кредити во Хемометал – Битола

  Хемометал – Битола во соработка со Стопанска Банка Битола им излегуваат во пресрет на своите клиенти со најповолните бескаматни земјоделски кредити.

  Во вие тешки времиња кога цените на се, па и на каматите на кредитите се качуваат вртоглаво, Хемометал – Битола во соработка со Стопанска Банка – Битола излегува во пресрет на своите клиенти со најповолните бескаматни земјоделски кредити.

  Кредити до 4000 евра, со рок на отплата до 48 месеци и НАЈВАЖНО 0% камата за клиентите.

  Аплицирањето, како и целата постапка и процедура се извршува во Хемометал – Битола.

  Посетете ја страната на Хемометал – Битола и одберете нешто од широкиот спектар на квалитетна земјоделска механизација со која што располагаат.

  За подетални информации кликнете на следниот ЛИНК, или јавете се на овој БРОЈ.

  За повеќе слични корисни стории посетете ја рубриката Механизација, Финансирање како и нашите групи на Facebook и Viber.

  spot_img
  МОЖЕ БИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА...
  МОЖЕ БИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА...
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img