Тел: +38975383796 Е-пошта info@zemjodelie.mk

24.8 C
Skopje
Thursday, September 28, 2023

More
  домаАгро ВестиИПАРД мерка 3

  ИПАРД мерка 3

  Petel.mk

  Доколку сакате да искористите некои средства од ИПАРД фондовите за Мерка 3 “Инвестиции во основни средства за преработка и маркетинг на земјоделски и рибни производи можете да се обратите за помош при аплицирање кај експерт во оваа област кој ќе ви помогне да се снајдете низ сите процедурални лавиринти.

  Зоран Коцев
  Експерт за консултантски услуги во земјоделството и ИПАРД фондови
  Мобилен: 070 239 234
  Тел: 02 2402 202
  емаил: z.kocev@agrokonsalting-kocev.com.mk
  info@agrokonsalting-kocev.com.mk

  ИПАРД мерка 3

  Согласно јавниот повик, корисници на средства можат да бидат правни лица регистрирани во Централниот регистар Република Македонија, а се наоѓаат во ранг на микро, мали и средни претпријатија, како и задруги, и истите да се занимаваат со преработка на следниве производи:

  Млеко и млечни производи;

  Месо и производи од месо ( вклучувајќи јајца и живина);

  Овошје и зеленчук (вклучувајќи ги компирите, печурките и легуминозните култури);

  Житарици, мелнички продукти и скроб;

  Растителни производи и масла и маснотии од животни;

  Шира, вино и оцет;

  Prostor za reklama na zemjodelie.mk

  Јавниот повик, како и сите придружните материјали за реализација на истиот, заинтересираните кандидати можат да ги добијат кај Зоран Коцев
  Експерт за консултантски услуги во земјоделството и ИПАРД фондови
  Мобилен: 070 239 234

  Зоран Коцев

  За повеќе корисни стории посетете ја страната на zemjodelie.mk, како и Земјоделските групи на Facebook и Viber.

  Само Рурално

  tigar.mk baner
  spot_img
  МОЖЕ БИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА...
  МОЖЕ БИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА...
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img