Тел: +38975383796 Е-пошта info@zemjodelie.mk

24.8 C
Skopje
Thursday, September 21, 2023

More
  домаМеханизацијаЛасерски Рамнач - Илги

  Ласерски Рамнач – Илги

  Petel.mk

  За рационално искористување на водата во полињата, ефикасна борба против плевелите и сл. го имате овој Ласерски Рамнач – Илги во Хемометал.

  Ласерскиот рамнач во комбинација со GPS системот овозможува прецизно израмнување на површината со нулта грешка, помали трошоци и помалку време.

  Ласерски рамнач – ИЛГИ

  Ефикасно користење на водата во полињата, проблемите со плевелот се намалуваат, зреењето на растенијата е изедначено, се намалува употребата на хемикалиите.

  Секогаш одберете ги најдобрите на пазарот! Тоа го докажува и неодамнешниот јубилеј 1000 продадени SOLIS трактори во Македонија.

  Prostor za reklama na zemjodelie.mk

  ХЕМОМЕТАЛ – изберете со доверба.

  За подетални информации можете да се информирате на следниот ЛИНК, или јавете се на овој БРОЈ.

  За повеќе корисни стории посетете ја рубриката Механизација, како и нашите социјални мрежи Facebook и Viber

  Доколку нешто продавате или купувате посетете го огласникот WWW.PETEL.MK

  tigar.mk baner
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img