Тел: +38975383796 Е-пошта [email protected]

11.8 C
Skopje
Thursday, May 16, 2024

More
  домаАгро ЗабаваСкопски села

  Скопски села

  petel baner

  Скопски села од прилика се околу 160 села.

  Арачиново, Мојанци, Грушино, Орланци, Брњарци, Студеничани, Батинци, Драчевица, Долно Количани, Горно Количани, Црвена Вода, Алдинци, Црн Врв, Маркова Сушица, Вртекица, Малчиште, Умово, Пагаруша, Калдирец, Осинчани, Рамни Габер, Морани,

  Зелениково, Пакошево, Ново Село, Вражале, Градовци, Гумалево, Дејковец, Смесница, Тисовица, Добрино, Таор, Палиград, Орешани, Петровец, ’Ржаничино, Долно Коњари, Средно Коњари, Горно Коњари, Сушица, Дивље, Летевци, Катланово, Бадар, Брезица, Кожле, Блаце, Огњанци, Градманци, Ќојлија, Илинден (Белимбегово),

  Марино, Кадино, Мралино, Бунарџик, Ајватовци, Миладиновци, Бучинци, Мршевци, Бујковци, Текија, Дељадровце, Сопиште, Добри Дол, Долно Соње, Горно Соње, Чифлик (Сопиште, Чифлик (Петровец),

  Јаболци, Патишка Река, Барово, Света Петка, Говрлево, Нова Брезница, Држилово, Ракотинци, Сарај, Крушопек, Копаница, Грчец, Љубин, Арнакија, Матка, Ласкарци, Чајлане, Семениште, Буковиќ, Раовиќ, Паничари, Бојане, Рудник, Глумово, Шишево, Кондово, Радуша,

  Agrobot

  Горно Свиларе, Долно Свиларе, Дворце, Рашче, Чучер-Сандево, Кучевиште, Побожје, Танушевци, Мирковци, Бањани, Горњани, Блаце, Глуво, Бразда, Брест, Бродец, Инџиково, Трубарево, Стајковци, Црешево, Булачани, Страчинци, Раштак, Смилковци, Јурумлери, Идризово,

  Ново Село (Ѓорче Петров), Оризари, Волково, Никиштане, Орман, Кучково, Грачани, Бардовци, Злокуќани, Долно Нерези, Горно Нерези, Долно Лисиче, Усје, Драчево, Визбегово, Радишани, Љубанци, Љуботен.

  Prostor za reklama na zemjodelie.mk

  Села околу градот Скопје. Ако сме пропуштиле некое слободно поправете не.

  Придружете се во нашата заедница на Земјоделие.мк на ВиберТелеграмФејсбук бидете дел од најголемето земјоделско семејство во кое сте секогаш добредојдени

  Доколку нешто продавате или купувате посетете го огласникот WWW.PETEL.MK

  tigar.mk baner
  spot_img
  МОЖЕ БИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА...
  МОЖЕ БИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА...
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img