Тел: +38975383796 Е-пошта [email protected]

11.8 C
Skopje
Thursday, May 16, 2024

More

  Агро заеми

  petel baner

  Агро заеми – ИНВЕСТИРАЈТЕ ЗА ПОГОЛЕМО И ПОКВАЛИТЕТНО ПРОИЗВОДСТВО И ОБЕЗБЕДЕТЕ ДОСТОИНСТВЕН ЖИВОТ ЗА ВАШИТЕ НАЈБЛИСКИ
  КОРИСНИЦИ:
  Индивидуални земјоделски производители.

  НАМЕНА:
  набавка на механизација и опрема;
  зголемување на сточен фонд;
  набавка на суровини и репроматеријали;
  други тековни расходи за примарно производство.
  ШТО ДОБИВАТЕ ОД НАС !
  Прилагодени отплатни рати согласно земјоделските приходи;
  Асистенција од персоналот при пополнување на документацијата и нотарските заверки;
  Изнаоѓање најприфатливо обезбедување на заемите.

  АГРО ЗАЕМИ

  ИНВЕСТИРАЈТЕ ЗА ПОГОЛЕМО И ПОКВАЛИТЕТНО ПРОИЗВОДСТВО И ОБЕЗБЕДЕТЕ ДОСТОИНСТВЕН ЖИВОТ ЗА ВАШИТЕ НАЈБЛИСКИ
  КОРИСНИЦИ:
  Индивидуални земјоделски производители.

  НАМЕНА:
  набавка на механизација и опрема;
  зголемување на сточен фонд;
  набавка на суровини и репроматеријали;
  други тековни расходи за примарно производство.
  ШТО ДОБИВАТЕ ОД НАС !
  Прилагодени отплатни рати согласно земјоделските приходи;
  Асистенција од персоналот при пополнување на документацијата и нотарските заверки;
  Изнаоѓање најприфатливо обезбедување на заемите.

  МИКРО АГРО ЗАЕМИ ДО 15 000 ЕВРА СО РОК НА ОТПЛТА ДО 7 ГОДИНИ – КОНТАКТ ФОРМА

  АГРО ПРЕМИУМ
  Целни групи Индивидуални земјоделски производители
  Намена За семенски материјали, ѓубрива, суровини и други тековни трошоци
  Критериуми
  остварување приходи од најмалку 3 земјоделски култури
  годишни приходи од земјоделие до 55.000 Евра
  исполнува кредитоспособност согласно финасиската анализа на бизнисот
  Износ 60,000 – 450,000 денари
  Рок на отплата 18 -72 месеци
  Грејс период 1-6 месеци
  Камата 8,9% годишна опаѓачка
  Провизија за администрирање 1,5-2.0% од износот на кредитот
  Месечен управувачки надоместок од 0,8% до 1,18% месечно во зависност од износот на кредитот
  Обезбедување
  Жиранти – административна забрана на плата, со редовен работен однос
  Меница на нотарски акт, со еден или пак двајца гаранти
  Останати провизии 0 или 3.0% провизија за предвремена отплата на кредитот

  МИКРО АГРО ЗАЕМИ ДО 15 000 ЕВРА СО РОК НА ОТПЛТА ДО 7 ГОДИНИ – КОНТАКТ ФОРМА

  АГРО ПРЕМИУМ ФЛЕКС
  Целни групи Индивидуални земјоделски производители
  Намена За семенски материјали, ѓубрива, суровини и други тековни трошоци
  Критериуми
  остварување приходи од најмалку 2 земјоделски култури

  годишни приходи од земјоделие до 55.000 Евра
  исполнува кредитоспособност согласно финасиската анализа на бизнисот
  Износ 60,000 – 450,000 денари
  Рок на отплата 18 до 72 месеци
  Грејс период – флексибилни рати
  1-6 месеци грејс период

  1-6 месеци флексибилни рати

  Камата 8,9% годишна опаѓачка
  Провизија за администрирање 1,5-2,0% од износот на кредитот
  Месечен управувачки надоместок од 0.8% до 1,18% месечно во зависност од износот на кредитот
  Обезбедување
  Жиранти – административна забрана на плата, со редовен работен однос
  Меница на нотарски акт, со еден или пак двајца гаранти
  Останати провизии 0 или 3.0% провизија за предвремена отплата на кредитот

  МИКРО АГРО ЗАЕМИ ДО 15 000 ЕВРА СО РОК НА ОТПЛТА ДО 7 ГОДИНИ – КОНТАКТ ФОРМА

  АГРО ИНВЕСТ
  Целни групи Индивидуални земјоделски производители
  Намена За набавка на стока, земја, опрема и механизација и други основни средства
  Критериуми
  остварување приходи од најмалку 3 земјоделски култури

  годишни приходи од земјоделие до 55.000 Евра
  исполнува кредитоспособност согласно финасиската анализа на бизнисот
  Износ 120,000 – 900,000 денари
  Рок на отплата 18 до 84 месеци
  Грејс период 1-6 месеци
  Камата 8,9% годишна опаѓачка
  Провизија за администрирање 1,0% – 2,0% во зависност од износот на кредитот
  Месечен управувачки надоместок од 0.47% до 1,18% месечно во зависност од износот на кредитот
  Обезбедување
  Жиранти – административна забрана на плата, со редовен работен однос
  Меница на нотарски акт, со еден или пак двајца гаранти
  Останати провизии 0 или 3.0% провизија за предвремена отплата на кредитот

  МИКРО АГРО ЗАЕМИ ДО 15 000 ЕВРА СО РОК НА ОТПЛТА ДО 7 ГОДИНИ – КОНТАКТ ФОРМА

  АГРО ИНВЕСТ ФЛЕКС
  Целни групи Индивидуални земјоделски производители
  Намена За набавка на стока, земја, опрема и механизација и други основни средства
  Критериуми
  остварување приходи од најмалку 2 земјоделски култури

  годишни приходи од земјоделие до 55.000 Евра
  исполнува кредитоспособност согласно финасиската анализа на бизнисот
  Износ 120,000 – 900,000 денари
  Рок на отплата 18 до 84 месеци
  Грејс период – флексибилни рати
  1-6 месеци грејс период

  1-6 месеци флексибилни рати

  Agrobot

  Камата 8,9% годишна опаѓачка
  Провизија за администрирање 1,0% – 2,0% во зависност од износот на кредитот
  Месечен управувачки надоместок од 0.47% до 1,18% месечно во зависност од износот на кредитот
  Обезбедување
  Жиранти – административна забрана на плата, со редовен работен однос
  Меница на нотарски акт, со еден или пак двајца гаранти
  Останати провизии 0 или 3.0% провизија за предвремена отплата на кредитот

  МИКРО АГРО ЗАЕМИ ДО 15 000 ЕВРА СО РОК НА ОТПЛТА ДО 7 ГОДИНИ – КОНТАКТ ФОРМА

  Prostor za reklama na zemjodelie.mk

  Доколку ве интересира повеќе за работата на Микрокредитна фондација Хоризонти можете да разгледате на нивниот веб сајт www.horizonti.org.mk

  Придружете се во нашата заедница на Земјоделие.мк на ВиберТелеграмФејсбук бидете дел од најголемето земјоделско семејство во кое сте секогаш добредојдени

  Доколку нешто продавате или купувате посетете го огласникот WWW.PETEL.MK

  tigar.mk baner
  spot_img
  МОЖЕ БИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА...
  МОЖЕ БИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА...
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img