Тел: +38975383796 Е-пошта info@zemjodelie.mk

14.8 C
Skopje
Tuesday, February 27, 2024

More
  домаАгро ВестиВНЕСИ МАТИЧЕН БРОЈ И ПРОВЕРИ ДАЛИ ТИ СЛЕДУВА 6000 ДЕНАРИ

  ВНЕСИ МАТИЧЕН БРОЈ И ПРОВЕРИ ДАЛИ ТИ СЛЕДУВА 6000 ДЕНАРИ

  Agrobot

  По 6.000 денари на сметка добиваат граѓаните со низок доход, пензионери кои имаат до 15.000 пензија, корисници на право на социјална сигурност на стари лица, млади лица од 16 до 29 години, самохрани родители, деца без родители и родителска грижа, уметници и други лица кои вршат дејност во културата, филмски работници и естрадни уметници.

  Што треба да направите за да проверите дали ви следуваат 6000 денари?

  Посетете ја интернет страницата kupuvamdomasno.gov.mk, внесете го вашиот ЕМБГ, селектирајте го полето i’m not a robot, и потоа кликнете на Пребарај.

  tigar.mk baner
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img