Тел: +38975383796 Е-пошта info@zemjodelie.mk

2.8 C
Skopje
вторник, декември 7, 2021

More
    домаАгро ВестиЗемјоделие на висина се исплати ;-)

    Земјоделие на висина се исплати ;-)

    земјоделие
    Земјоделие над 700 метри надморска висина

    Легнаа пари – Ако живеете над 700 метри надморска висина и се занимавате со земјоделие проверете си ја сметката

    Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој на сметките на 9.864 лица исплати 88.108,31500 денари.

    Ова сесубвенциии за вршење на земјоделие во подрачја со ограничени можности.

    Станува збор за исплата на мерката „211 Помош за вршење на земјоделска дејност во подрачја со ограничени можности за земјоделска дејност“ или попозната како ПОМ.

    Средствата се обезбедени од Програмата за рурален развој.

    Корисници на оваа поддршка се земјоделски стопанства кои вршат дејност на надморска висина поголема од 700 метри.

    За повеќе корисни стории посетете ја страната на zemjodelie.mk, како и Земјоделските групи на Facebook и Viber.

    Само Рурално

    spot_img
    spot_img
    spot_img

    ДАЛИ МОЖЕ ДА СЕ ЖИВЕЕ ОД ЗЕМЈОДЕЛИЕ?

    View Results

    Loading ... Loading ...

    Земјоделци проверете ги сметките

    Земјоделци проверете си ги сметките !!! Денеска владата ги исплати сите заостанати субвенции на Земјоделците.Исплатени се и сите субвенции што треба да се...