Тел: +38975383796 Е-пошта [email protected]

11.8 C
Skopje
Tuesday, October 4, 2022

More
  домаситеИлинденски турнир во фудбал

  Илинденски турнир во фудбал

  Заврши традиционалниот Илинденски турнир во фудбал во Долно дримколскиот регион.

  Илинденски турнир во фудбал – Овде се игра подобар фудбал и од Лига на Шампиони.

  На овој турнир учествуваат Села: Јабланица, Пискупштина, Безово, Нерези, Луково, Модрич, Дренок. Горно Луково и Боровец.

  ЛУКОВО 2022 -Илинденски турнир

  Еве ги конечните резултати.

  10 МЕСТО-БЕЗЕВО

  9 МЕСТО- ПИСКУПШТИНА

  8 МЕСТО- Г.ЛУКОВО

  7 МЕСТО-ЛАКАЈЦА

  6 МЕСТО-ДРЕНОК

  5 МЕСТО-ЈАБЛАНИЦА

  4 МЕСТО-БОРОЕЦ

  3 МЕСТО-НЕРЕЗИ

  2 МЕСТО -ЛУКОВО

  1 МЕСТО- М О Д Р И Ч

  Честито МОДРИЧАНИ па да се надеваме дека и Дренчани ќе успеат некоја година да победат на овој традиционален турнир.

  Еве апел до дренчани повеќе да тренираат а овие другиве малку повеќе да попуштаат 🙂

  Честитки до организаторите кои како и секоја година беспрекорно добро го организираат овој турнир во кој што играат селата од Долно дримколскиот регион.

  Поздрав ШАМПИОНИ.

  Погледнете ја атмосферата од 2021 година

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img