Тел: +38975383796 Е-пошта info@zemjodelie.mk

9.8 C
Skopje
Thursday, April 18, 2024

More
  домаАгро ВестиПОДРАЧНИ ЕДИНИЦИ НА АГЕНЦИЈА ЗА ХРАНА И ВЕТЕРИНАРСТВО

  ПОДРАЧНИ ЕДИНИЦИ НА АГЕНЦИЈА ЗА ХРАНА И ВЕТЕРИНАРСТВО

  petel baner

  ПОДРАЧНИ ЕДИНИЦИ НА АГЕНЦИЈА ЗА ХРАНА И ВЕТЕРИНАРСТВО

  ПЕ Скопје
  Кеј Димитар Влахов бр.4-Скопје (Поранешна Комерцијална банка 1-ви кат)
  02/3 232-754

  ПЕ Струмица
  ул Васил Сурчев бр11 (Приватна зграда на Економија Бориево-Струмица)
  034/334-224

  ПЕ Битола
  ул 1-ви Мај бб Битола (Стара општинска зграда – ПЕ на МЗШВ)
  047/228-667

  ПЕ Битола
  ул.Крушево бр.5а(Зграда на Општина Битола)
  047/228-757

  ПЕ Прилеп
  ул.Питу Гули бр,2
  Прилеп (Стара општинска зграда Прилеп)

  ПЕ Прилеп
  -ФЗОМ ул. Прилепски бранители бб
  -Прилеп 048/400-354
  ПЕ Штип
  ул Васил Главинов бб
  -Штип (Зграда на Општина Штип)

  ПЕ Штип
  -ФЗОМ ул. Страшо Пинџур бб

  • Штип (Зграда на Фонд за социјално осигурување) 032/385-522

  ПЕ Куманово
  ул. 11-ти Октомври бб -Куманово (Зграда на Општина Куманово)

  ПЕ Куманово
  ул.11 Октомври бр4 – Куманово (Зграда на Црвен Крст) 031/417-027

  ПЕ Охрид (ФЗОМ)
  046/200-326

  ПЕ Гевгелија
  ул. Железничка бр-2 – Гевгелија
  034/216-004

  ПЕ Радовиш
  Бул.Александар Македонски бб-Радовиш (Зграда на Општина Радовиш)
  032/631-093

  ПЕ Велес
  ул.Шевки Сали бр.6-Вeлес (ФЗОМ)
  043/212-284

  ПЕ Кавадарци
  ул.Маршал Тито бб – Кавадрци (Згрaда на Општина Кавадарци)
  043/371-477

  ПЕ Неготино
  ул. АцоАџи Илов бр.2 –Неготино (Зграда на Општина Неготино)
  043/371- 477

  ПЕ Кочани
  ул. Раде Кратовче бр.1 – Кочани (Зграда нa Општина Кочани)
  033/247-448

  ПЕ Виница
  ул. Бел камен бб – Виница (Зграда нa Општина Виница)
  033/360-027

  ПЕ Крива Паланка
  ул. Свети Јоаким Осоговски бр.175 – Крива Паланка
  031/375-228

  ПЕ Свети Николе
  ул. Плоштад бб – Свети Николе
  032/440-091

  ПЕ Пробиштип
  ул. Јаким Стојковски бб -Пробиштип (Зграда на Здравствен дом)
  032/482-229

  ПЕ Берово
  (Објект Бизнис Инкубатор)
  033/470-065

  ПЕ Тетово
  ул.29 – ти Ноември бб -Тетово (Приватна зграда на 1-ви кат)
  044/332-983

  ПЕ Гостивар
  ул. Браќа Гиновски бб –Гостивар (Зграда на Општина Гостивар)
  042/222-499

  ПЕ Струга
  ул.Маршал Тито бр.54 – Струга (Зграда на Осигурување – Виена Иншуренс-груп)
  046/785-544

  ПЕ Дебар
  ул.8-ми Септември бб – Дебар (Зграда на Општина Дебар)
  046/831-326

  ПЕ Ресен
  ул.29-ти Ноември бр176 Ресен (Градски трговски центар локал 36)
  047/274-057

  ПЕ Кичево и Македонски Брод
  ул.Борис Кидрич бр.1-Кичево (Зграда на Општина Кичево)
  045/222-106

  ПЕ Крушево и Демир Хисар
  ул.Никола Ѓурковиќ бб –Крушево (Зграда на РМ)
  048/477-997

  ПЕ Кратово
  ул. Маршал Тито бб-Кратово, (Зграда на Општина Кратово)
  031/481-230

  ПЕ Делчево
  ул.Методи Митевски –Брицо бр.40 – Делчево (Стара Општинска зграда)
  033/410-005

  Инспекциски места на граничен премин:

  Agrobot

  Аеродром
  Зоран Динев 070-409-418
  Тодор Карапанчев 070-409-330
  Работно време: 24/7

  (на повик)

  Prostor za reklama na zemjodelie.mk

  Богородица – 034/ 230 – 730
  Деве Баир – 031/ 387 – 111
  Меџитлија – 047/ 222 – 042
  Ново Село – 034/ 363 – 316
  Табановце – 031/ 492 – 905
  Ќафасан – 046/ 789 – 279
  Делчево – 033/ 410 – 015
  Блаце – 02/ 3232 – 237

  Придружете се во нашата заедница на Земјоделие.мк на ВиберТелеграмФејсбук бидете дел од најголемето земјоделско семејство во кое сте секогаш добредојдени

  Доколку нешто продавате или купувате посетете го огласникот WWW.PETEL.MK

  tigar.mk baner
  spot_img
  МОЖЕ БИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА...
  МОЖЕ БИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА...
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img