Тел: +38975383796 Е-пошта [email protected]

19.8 C
Skopje
Saturday, June 15, 2024

More
  домаРурален ТуризамСела околу Прилеп

  Села околу Прилеп

  petel baner

  Села околу Прилеп – Ова се селата околу градот Прилеп.

  agrounik

  Кое вие е најубаво од овие села?

  Заград (Прилепско)
  Клекоперци
  Мелница (Прилепско)
  Пештерица (село)
  Писокал
  А
  Алинци (Прилепско)
  Б
  Беловодица
  Беровци
  Бешиште
  Бонче
  В
  Вепрчани
  Веселчани
  Витолиште
  Волково (Прилепско)
  Врпско
  Г
  Галичани
  Голем Радобил
  Големо Коњари
  Гуѓаково
  Д
  Дабница
  Дрен (Прилепско)
  Дуње
  Е
  Ерековци
  Ж
  Живово
  З
  Загорани
  К
  Кадино Село
  Кален
  Канатларци
  Клепач
  Кокре
  Крстец
  Крушевица (Прилепско)
  Л
  Леништа
  Лопатица (Прилепско)
  М
  Мажучиште
  Мал Радобил
  Мало Коњари
  Мало Рувци
  Манастир (село)
  Марул
  Н
  Никодин
  Ново Лагово
  О
  Ореовец (Прилепско)
  П
  Пештани (Прилепско)
  Плетвар
  Подмол
  Полчиште
  Прилепец
  Присад
  Р
  Ракле
  С
  Селце (Прилепско)
  Смолани
  Старо Лагово
  Т
  Топлица (Прилепско)
  Тополчани
  Тројаци
  Тројкрсти
  Ц
  Царевиќ
  Ч
  Чаниште
  Чепигово
  Чумово
  Ш
  Шелеверци
  Штавица

  Prostor za reklama na zemjodelie.mk

  Села околу Прилеп – Доколку некое село сме промашиле слободно пишете ни ќе го додадеме.

  Придружете се во нашата заедница на Земјоделие.мк на ВиберТелеграмФејсбук бидете дел од најголемето земјоделско семејство во кое сте секогаш добредојдени

  Доколку нешто продавате или купувате посетете го огласникот WWW.PETEL.MK

  tigar.mk baner
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img