Тел: +38975383796 Е-пошта [email protected]

23.8 C
Skopje
Friday, June 14, 2024

More
  spot_img

  Мојот роден крај

  Мојот роден крајСо гордост кажувам дека сум од селонаше село, село весело,од извор чиста вода бликанајубавото село Соколарци се вика. Целото наше плодно оризово поленаликува...
  spot_img

  Производство на медовина

  Производство на медовина или вино од мед, како што е веќе познато, е пијалок што Старите Словени уживале да го консумираат. Оттука потекнува и...

  UNIKER

  UNIKER е течно микробиолошко ѓубриво - мобилизатор на хранливи материи, кое е сертифицирано за употреба во органско и традиционално земјоделско производство. Микробиолошкото ѓубриво Агроуник...

  Бел ориз принос

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img

  Бел ориз принос

  Бел ориз принос - ПРИНОСОТ НА БЕЛ ОРИЗ ВО ЗАВИСНОСТ ОД НАЧИНОТ НА СУШЕЊЕ НА АРПАТА ПО ЖЕТВАТА Кочанскиот ориз е првиот заштитен производ во...
  57,051фановикако
  1,503следбенициследете
  45претплатницисе претплатите

  Бел ориз принос

  Бел ориз принос - ПРИНОСОТ НА БЕЛ ОРИЗ ВО ЗАВИСНОСТ ОД НАЧИНОТ НА СУШЕЊЕ НА АРПАТА ПО ЖЕТВАТА Кочанскиот ориз е првиот заштитен производ во...

  КОМБАЈН LOVOL GM100 –  Мoќен, Квалитетен, Економичен

  КОМБАЈН LOVOL GM100 –  Мoќен, Квалитетен, Економичен. Единствено во НАЈК ПРОМ ДООЕЛ! LOVOL е најголем производител на земјоделска опрема во Кина. Производството на комбајни опфаќа...

  НАЈНОВА IV ГЕНЕРАЦИЈА НА ТРАКТОР, LOVOL P4110 –  Висока технологија и перформанси

  Моќниот трактор LOVOL P4110 од најсовремената серија Lovol P, наскоро дел од понудата на НАЈК ПРОМ ДООЕЛ! Тракторот LOVOL P4110 е револуционерна „интелигентна“ машина, која...

  НОВ МОДЕЛ НА ТРАКТОР, LOVOL 1004 – Моќен, Современ, Ефикасен

  ТРАКТОР LOVOL 1004 – Моќен, Современ, Ефикасен. Единствено во НАЈКПРОМ ДООЕЛ!Тракторот LOVOL 1004 е дизајниран за најефикасна и најсовремена обработка на Вашите земјоделски површни.Тракторот...

  ТРАКТОР LOVOL 904  –  Моќен, Современ, Ефикасен

  ТРАКТОР LOVOL 904  –  Моќен, Современ, Ефикасен. Единствено во НАЈК ПРОМ ДООЕЛ! Тракторот LOVOL 904 е дизајниран за најефикасна и најсовремена обработка на Вашите земјоделски...

  Трактори Македонија

  Трактори Македонија ова се некои од брендовите кои што се најзастапени во светот. Секој земјоделец си има свој омилен трактор. Еве неколку модели кои...

  Храната на Иднината Black Soldier Flies

  Храната на Иднината -Black Soldier FliesВо последните години, Black Soldier Flies (BSF) станаа централна тема во светот на одржливата храна и животната средина. Овие...

  последни постови

  Kатастарски парцели во Македонија

  Kатастарски парцели - Дали можам да пребарувам преку Интернет, односно да извршам увид во катастарски парцели во целата држава?  Преку веб-страница на ГИС-порталот можете да...

  важни линкови