Тел: +38975383796 Е-пошта [email protected]

38.8 C
Skopje
Friday, July 19, 2024

More
  домаситеПРИЈАВИ НЕПРАВИЛНОСТ

  ПРИЈАВИ НЕПРАВИЛНОСТ

  petel baner

  ПРИЈАВИ НЕПРАВИЛНОСТ

  Со цел да им се помогне на граѓаните во остварувањето и заштитата на нивните права од областа на земјоделството „Државниот инспекторат за земјоделство“ отвори бесплатна телефонска линија со број 

  0800 11 000

  На телефонскиот број може да се врти од фиксен и мобилен телефон и истиот е достапен секој работен ден од 08 и 30 h до 16 и 30 h.
  ПРИЈАВИ НЕПРАВИЛНОСТ
  ПРИЈАВИ НЕПРАВИЛНОСТ

  Земјоделци ако слободно секоја неправилност пријавувајте ја ОВДЕ.

  За повеќе корисни стории посетете ја страната на zemjodelie.mk, како и Земјоделските групи на Facebook и Viber.

  Само Рурално

  tigar.mk baner
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img