Тел: +38975383796 Е-пошта [email protected]

1.8 C
Skopje
Friday, January 27, 2023

More
  домаОгласиАгро гума

  Агро гума

  Агро гума – Гуми за земјоделска механизација Ozka

  Компанијата Озка е основана во 1994 година, во првите години се занимавала со претерување гуми. Компанијата Озка, со визија да биде бренд лидер на домашниот пазар на Турција и реномиран бренд на странскиот пазар, јасно ја следи својата деловна политика и цели со своите стратешки планови и активности да се реализираат на професионален начин. Како дел од оваа активност, производството започна во нов објект во 2004 година и започна со комплетирање на агро-програмската палета, асортиманот на гуми за комбиња, приколки, гуми за трактори, тешки градежни машини, жетвари, вилушкари и специјални гуми за воени возила. . Се карактеризираат со висок квалитет на производство, висока издржливост и издржливост, отпорност на абење и во најекстремни услови, проследени со еколошки принципи во производството.

  Гуми за земјоделска механизација Ozkawww.tigar.mk

  Телефони за порачка: Фиксен 022455773 Мобилен: 070369626

  Озка продолжува со своите инвестиции и зголемување на капацитетот, во палетата на производи се додадени и радијални тракторски гуми, со што стана еден од најголемите производствени капацитети за гуми во земјата.

  Озка стана позната на домашниот пазар за краток временски период со своите силни, сигурни и издржливи гуми, кои се во согласност со националните и меѓународните стандарди (TSE, ETRTO, ECE) и извезуваат гуми низ целиот свет, главно во Европа и Блискиот Исток.

  Телефони за порачка: Фиксен 022455773 Мобилен: 070369626

  Откако го усвои Управувањето со вкупен квалитет, Озка ги имплементира стандардите за системот за управување со ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 и ISO 27001 и затоа обезбедува квалитет и безбедност на производите во сите негови процеси, почнувајќи од контролата на дојдовните суровини и вклучително и по испораката.

  Озка, дејствувајќи со филозофијата „вработениот е клучот за одржлив раст“, ​​обезбедува животна средина и ресурси неопходни за учество и развој на своите вработени заедно со инвестиции во машини и опрема. Во овој опфат планира и реализира активности како што се присуство на домашни и странски саеми, семинари, обуки и сл.

  Телефони за порачка: Фиксен 022455773 Мобилен: 070369626

  Озка го комбинира својот млад и динамичен тим со искусни менаџери, продолжува со своите инвестиции и развој во согласност со своите стратешки планови. Ги презема неопходните мерки за да ги процени и минимизира ефектите кои се опасни за животната средина во секој чекор од производниот процес и за време на употребата. Утврдување на опасностите во работната средина, планирање на подобрувања и нивно спроведување во пракса.

  Тракторски гуми
  Гуми за земјоделска механизација Ozkawww.tigar.mk
  Телефони за порачка: Фиксен 022455773 Мобилен: 070369626
  тракторски гуми
  Гуми за земјоделска механизација Ozkawww.tigar.mk
  Телефони за порачка: Фиксен 022455773 Мобилен: 070369626

  Телефони за порачка: Фиксен 022455773 Мобилен: 070369626

  За повеќе корисни стории посетете ја страната на zemjodelie.mk, како и Земјоделските групи на Facebook и Viber.

  Само Рурално

  spot_img
  МОЖЕ БИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА...
  МОЖЕ БИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА...
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img