Тел: +38975383796 Е-пошта info@zemjodelie.mk

13.8 C
Skopje
Saturday, February 24, 2024

More
  spot_img

  Граничен премин Евзони – блокада

  Граничен премин Евзони - блокада Нова блокада на граничниот премин Евзони (Богородица) кон Македонија од 20 до 22 часот по локално, односно...
  spot_img

  Ротквица

  Ротквица тоа е градинарски класик во овој период од годината. Бидејќи тоа е зеленчук кој лесно се одгледува и кој ни обезбедува добар број...

  Пита со праз тегнета

  Африканска чума

  Африканска чума високо заразна болест кај питомите и дивите свињи. Што е африканска чума кај свињите?Африканска чума кај свињите е вирусно заболување кај домашните...

  Агрометео

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img

  Столбови за винова лоза

  Столбови за винова лоза - Како да поставите лозови столбови и да ја зголемите нивната издржливост?Трајноста на дрвените столпчиња треба да биде еднаква на...
  57,051фановикако
  1,503следбенициследете
  45претплатницисе претплатите

  Столбови за винова лоза

  Столбови за винова лоза - Како да поставите лозови столбови и да ја зголемите нивната издржливост?Трајноста на дрвените столпчиња треба да биде еднаква на...

  ПРИКОЛКА PALAZOGLU – Ефикасна, Цврста, Функционална

  ПРИКОЛКА PALAZOGLU – Ефикасна, Цврста, Функционална НАЈК ПРОМ ДООЕЛ – Генерален и единствен увозник во државата! PALAZOGLU е еден од најстарите и најголеми турски производители,...

  LOVOL RG70 КОМБАЈН ЗА ОРИЗ

  LOVOL RG70 КОМБАЈН ЗА ОРИЗ - Единствено во НАЈК ПРОМ ДООЕЛ! LOVOL RG70 КОМБАЈН ЗА ОРИЗ – Конфигурација со висок стандард LOVOL е најголем производител на...

  ТРАКТОР LOVOL 604 – Моќен, Современ, Економичен

  ТРАКТОР LOVOL 604 – Моќен, Современ, Економичен - Единствено во НАЈК ПРОМ ДООЕЛ!LOVOL 604 е дизајниран за најефикасна и најсовремена обработка на Вашитеземјоделски површни.Овој...

  Четирицикли од америчкиот бренд ODES

  Четирицикли од америчкиот бренд ODES, моќни повеќенаменскивозила за сите терени, корисни од изгрејсонце до зајдисонцеПонуда единствено во НАЈК ПРОМ ДООЕЛ Четирициклите се возила,првенствено дизајнирани за...

  ТРАКТОР LOVOL 1104 – Моќен, Современ, Ефикасен

  ТРАКТОР LOVOL 1104 – Моќен, Современ, Ефикасен - Единствено во НАЈК ПРОМ ДООЕЛ! Тракторот LOVOL 1104 е дизајниран за најефикасна и најсовремена обработка на Вашите...

  Граничен премин Евзони – блокада

  Граничен премин Евзони - блокада Нова блокада на граничниот премин Евзони (Богородица) кон Македонија од 20 до 22 часот по локално, односно...

  последни постови

  Kатастарски парцели во Македонија

  Kатастарски парцели - Дали можам да пребарувам преку Интернет, односно да извршам увид во катастарски парцели во целата држава?  Преку веб-страница на ГИС-порталот можете да...

  важни линкови