Тел: +38975383796 Е-пошта info@zemjodelie.mk

12.8 C
Skopje
Saturday, March 2, 2024

More
  spot_img

  Грижа за овошни насади

  Грижа за овошни насади - Помотехничките ги опфаќаат примената на сите мерки кај насадите, односно сите активности кои се извршуваат на секоја овошка посебно, активности...
  spot_img

  Ротквица

  Ротквица тоа е градинарски класик во овој период од годината. Бидејќи тоа е зеленчук кој лесно се одгледува и кој ни обезбедува добар број...

  Пита со праз тегнета

  Подлоги за калeмење

  Подлоги за калeмење доколку некој планира да калеми периодов еве нека си го прочита вој текст. Месец Февруари е месец на активности во овоштарството...
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img

  Бела нога – Rhizoctonia solani

  Бела нога - Rhizoctonia solani Култура: КОМПИР Опис: Thanatephorus cucumeris (кондидиски стадиум Rhizoctonia solani) присутна во сите видови почви. Паразитира на подземните делови на компирот,...
  57,051фановикако
  1,503следбенициследете
  45претплатницисе претплатите

  Бела нога – Rhizoctonia solani

  Бела нога - Rhizoctonia solani Култура: КОМПИР Опис: Thanatephorus cucumeris (кондидиски стадиум Rhizoctonia solani) присутна во сите видови почви. Паразитира на подземните делови на компирот,...

  СЕАЛКА GUNGOR AGRI – Квалитетна, Прецизна, Ефикасна

  СЕАЛКА GUNGOR AGRI – Квалитетна, Прецизна, Ефикасна. Единствено во НАЈК ПРОМ ДООЕЛ! GUNGOR AGRI е добро познат турски бренд за земјоделска механизација со своите квалитетни...

  ПРИКОЛКА PALAZOGLU – Ефикасна, Цврста, Функционална

  ПРИКОЛКА PALAZOGLU – Ефикасна, Цврста, Функционална НАЈК ПРОМ ДООЕЛ – Генерален и единствен увозник во државата! PALAZOGLU е еден од најстарите и најголеми турски производители,...

  LOVOL RG70 КОМБАЈН ЗА ОРИЗ

  LOVOL RG70 КОМБАЈН ЗА ОРИЗ - Единствено во НАЈК ПРОМ ДООЕЛ! LOVOL RG70 КОМБАЈН ЗА ОРИЗ – Конфигурација со висок стандард LOVOL е најголем производител на...

  ТРАКТОР LOVOL 604 – Моќен, Современ, Економичен

  ТРАКТОР LOVOL 604 – Моќен, Современ, Економичен - Единствено во НАЈК ПРОМ ДООЕЛ!LOVOL 604 е дизајниран за најефикасна и најсовремена обработка на Вашитеземјоделски површни.Овој...

  Четирицикли од америчкиот бренд ODES

  Четирицикли од америчкиот бренд ODES, моќни повеќенаменскивозила за сите терени, корисни од изгрејсонце до зајдисонцеПонуда единствено во НАЈК ПРОМ ДООЕЛ Четирициклите се возила,првенствено дизајнирани за...

  Граничен премин Евзони – блокада

  Граничен премин Евзони - блокада Нова блокада на граничниот премин Евзони (Богородица) кон Македонија од 20 до 22 часот по локално, односно...

  последни постови

  Kатастарски парцели во Македонија

  Kатастарски парцели - Дали можам да пребарувам преку Интернет, односно да извршам увид во катастарски парцели во целата држава?  Преку веб-страница на ГИС-порталот можете да...

  важни линкови