Тел: +38975383796 Е-пошта [email protected]

14.8 C
Skopje
Saturday, May 25, 2024

More
  spot_img

  Агронаука и пракса

  Агронаука и пракса - Земјоделскиот факултет при Универзитетот „Гоце Делчев“ од Штип го организира IV Mеѓународно научно-стручно советување „Агронаука и пракса“ (АНП 2024), давајќи...
  spot_img

  Зошто некои краставици се горчливи?

  Зошто некои краставици се горчливи - Кога станува збор за плодоред, овој зеленчук треба да се одгледува на истата парцела дури по четири години....

  Посна леќа

  Свиткување на лисјата кај виновата лоза

  Свиткување на лисјата кај виновата лоза - Grapevine leafroll-associated closteroviruses Култура: ВИНОВА ЛОЗАОпис: Се претпоставува дека ова заболување е пренесено од Мала Азија со внесување...
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img

  АФРИКАНСКАТА ЧУМА КАЈ СВИЊИТЕ

  АФРИКАНСКАТА ЧУМА КАЈ СВИЊИТЕ: ЕПИЗООТИОЛОГИЈА И КОНТРОЛА Производството на свињи во Северна Македонија има големо значење зарадиголемата важност на свинското месо во исхраната на населението...
  57,051фановикако
  1,503следбенициследете
  45претплатницисе претплатите

  АФРИКАНСКАТА ЧУМА КАЈ СВИЊИТЕ

  АФРИКАНСКАТА ЧУМА КАЈ СВИЊИТЕ: ЕПИЗООТИОЛОГИЈА И КОНТРОЛА Производството на свињи во Северна Македонија има големо значење зарадиголемата важност на свинското месо во исхраната на населението...

  КОМБАЈН LOVOL GM100 –  Мoќен, Квалитетен, Економичен

  КОМБАЈН LOVOL GM100 –  Мoќен, Квалитетен, Економичен. Единствено во НАЈК ПРОМ ДООЕЛ! LOVOL е најголем производител на земјоделска опрема во Кина. Производството на комбајни опфаќа...

  НАЈНОВА IV ГЕНЕРАЦИЈА НА ТРАКТОР, LOVOL P4110 –  Висока технологија и перформанси

  Моќниот трактор LOVOL P4110 од најсовремената серија Lovol P, наскоро дел од понудата на НАЈК ПРОМ ДООЕЛ! Тракторот LOVOL P4110 е револуционерна „интелигентна“ машина, која...

  НОВ МОДЕЛ НА ТРАКТОР, LOVOL 1004 – Моќен, Современ, Ефикасен

  ТРАКТОР LOVOL 1004 – Моќен, Современ, Ефикасен. Единствено во НАЈКПРОМ ДООЕЛ!Тракторот LOVOL 1004 е дизајниран за најефикасна и најсовремена обработка на Вашите земјоделски површни.Тракторот...

  ТРАКТОР LOVOL 904  –  Моќен, Современ, Ефикасен

  ТРАКТОР LOVOL 904  –  Моќен, Современ, Ефикасен. Единствено во НАЈК ПРОМ ДООЕЛ! Тракторот LOVOL 904 е дизајниран за најефикасна и најсовремена обработка на Вашите земјоделски...

  Трактори Македонија

  Трактори Македонија ова се некои од брендовите кои што се најзастапени во светот. Секој земјоделец си има свој омилен трактор. Еве неколку модели кои...

  Хрватска врати зеленчук со пестициди од Македонија

  Хрватска врати зеленчук со пестициди од Македонија. Штетни хемикалии се откриени во зеленчукот од Македонија по петти пат во изминатата година во Хрватска. Како што...

  последни постови

  Kатастарски парцели во Македонија

  Kатастарски парцели - Дали можам да пребарувам преку Интернет, односно да извршам увид во катастарски парцели во целата држава?  Преку веб-страница на ГИС-порталот можете да...

  важни линкови