Тел: +38975383796 Е-пошта info@zemjodelie.mk

26.8 C
Skopje
Friday, April 12, 2024

More
  домаАгро ВестиЗемјоделците задоволни

  Земјоделците задоволни

  petel baner

  Доаѓа ли време на протести. Сите почнуваат да најавуваат протести а владата со сите почнува да разговара.

  Протестираат лекарите влдата преговара со здравствените работници.

  Протестираат наставниците владата преговара со наставниците.

  Протестираат државните работници ( администрацијата) владата преговара со преставници.

  Протестираат најразлични синдикати владата преговара со нивните преставници.

  Agrobot

  Протестираат ли Земјоделците? Значи се е под конец во земјоделието?

  Чисто онака би сакале да прашаме и да го добиеме вашето мислење.

  Prostor za reklama na zemjodelie.mk

  СЕ ЛИ Е ПОД КОНТРОЛА?

  Земјоделците задоволни

  За повеќе корисни стории посетете ја страната на zemjodelie.mk, како и Земјоделските групи на Facebook и Viber.

  tigar.mk baner
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img