Тел: +38975383796 Е-пошта info@zemjodelie.mk

19.8 C
Skopje
Friday, April 12, 2024

More
  домаАгро ВестиОтстрелан дивеч 2022

  Отстрелан дивеч 2022

  petel baner

  Отстрелан дивеч 2022 ова се официјални бројки


  Елен обичен 13
  Елен лопатар 2
  Срна 297
  Дивокоза 86
  Муфлон 288
  Мечка 0
  Рис 0
  Дива свиња 2855
  Зајак 1210
  Полска еребица 1201
  Еребица камењарка 116
  Лештарка 0
  Фазан 1028
  Волк 83
  Јазовец 0
  Лисица 605
  Куна 272
  Видра 0
  Ласица 37
  Сокол и јастреб 0
  Јастреб кокошкар 34
  Врана грачец 164
  Пепелава врана 119
  Друг пердувест дивеч 0
  Потполошка 1702
  Грлица 1268
  Гулаб гривнеж 962
  Шљука 50
  Пајка глувара 221
  Пајка берија 1108
  Голем корморан 30

  Зашто некој би утепал дури 30 големи корморани?

  Agrobot

  Дури 83 волци.

  Скоро 3000 диви свињи.

  Prostor za reklama na zemjodelie.mk

  Се разбира ова се официјалните податоци неофицијалните може да претпоставуваме дека се поголеми.

  За повеќе корисни стории посетете ја рубриката Агро Вести, како и нашите социјални мрежи Facebook и Viber и Telegram.

  Доколку нешто продавате или купувате посетете го огласникот WWW.PETEL.MK

  tigar.mk baner
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img