Тел: +38975383796 Е-пошта info@zemjodelie.mk

21.8 C
Skopje
Tuesday, April 16, 2024

More
  домаОгласиШарпланинче се продава - оглас

  Шарпланинче се продава – оглас

  petel baner

  шарпланинче
  Се продава шарпланинче

  Оглас објавен во групата на zemjodelie.mk

  Како што и ветивме дека ќе им помогнеме на Земјоделците што објавуваат во групата на zemjodelie.mk да ги продадат своите работи. Нивните огласи ќе ги објавуваме бесплатно на веб страната во рубликата огласи.

  Agrobot

  Стефан Јанев го продава ова мало шарпланинче. Бидејќи Стефан нема оставено контакт а сакате да го контактирате можете да му пишете овде на овој линк.

  Земјоделците се почесто ги користат социјалните мрежи за да ги продаваат и купуваат. Ова е една од тие групи.

  Prostor za reklama na zemjodelie.mk

  Исто така Земјоделците објавуваат и во Вибер групата на zemjodelie.mk

  Поздрав Земјоделци

  Само Рурално.

  tigar.mk baner
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img